Megan Thee Stallion, cea mai sexy „sirenă” de pe covorul roșu! A purtat o rochie decoltată

Artista americană Megan Thee Stallion (28 de ani) a făcut senzație la premiera filmului „Mean Girls” („Fete rele”), din New York. Pe numele său real Megan Jovon Pete, diva a apărut pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie tip sirenă, care i-a scos în evidență formele de invidiat.

Megan Thee Stallion, într-o rochie mov la premiera filmlui Mean Girls. Ianuarie 2024
Megan Thee Stallion a purtat o rochie mulată, la premiera filmului „Mean Girls” (Foto: GettyImages)

Ținuta mulată de culoare mov a avut un decolteu generos și extrem de adânc, cu o despicătură care a coborât până în zona buricului. Megan, care deține o avere de 3 milioane de dolari, și-a coafat părul blond în bucle lejere, iar drept accesorii a purtat câteva inele colorate. Cântăreața de muzică rap a colaborat cu Reneé Rap (23 de ani) pentru cântecul „Not My Fault”, prezent pe coloana sonoră a noului film „Mean Girls”, care este o continuare a peliculei cu același nume din 2004. Apar și unele vedete din primul film, precum Lindsay Lohan și Tina Fey.

Cum se menține în formă Megan Thee Stallion

Megan Thee Stallion are o siluetă de invidiat! Vedeta lucrează din greu la sală pentru a-și tonifia mușchii, dar are grijă și la ce mănâncă. 

„Am integrat o mulțime de fructe și legume în mesele mele zilnice”, a spus ea în urmă cu ceva timp. „Îmi plac mâncărurile bogate în proteine ​​și beau o mulțime de smoothie-uri sănătoase – așa că sunt cu siguranță mândră de ajustările pe care le-am făcut. Este nevoie de multă disciplină și consecvență, dar încerc să fiu mai atentă la sănătate și la tot ce bag în corpul meu”.

Megan Thee Stallion se duce aproape în fiecare zi la sală și chiar le arată fanilor imagini și înregistrări video cu antrenamentele ei intense, pe pagina sa oficială de Instagram. Vedeta se concentrează foarte tare pe fesieri și pe abdomen, iar asta se vede cu ochiul liber. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net