Se iubesc ca doi adolescenți! Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut tatuaje, de Valentine's Day

15 februarie 2023 13:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cuplul Bennifer a ales să marcheze ziua de Valentine's Day printr-un gest romantic, declarându-și reciproc iubirea...prin tatuaje!  Jennifer Lopez (53 de ani) și soțul ei Ben Affleck (50 de ani) și-au făcut tatuaje care simbolizează fidelitatea lor. 

Diva și-a tatuat semnul infinitului, cu mesajul „Jennifer” și „Ben” inscripționat de-a lungul liniilor desenului, pentru a arăta că dragostea lor este nemuritoare. Iar săgeata lui Cupidon trece prin mijlocul micului tatuaj.

Designul tatuajului lui Ben este similar, are două săgeți încrucișate, legate în centru cu o sfoară, cu inițialele cuplului inscripționate la mijloc. JLo, care are o avere de 400 de milioane de dolari, a publicat imaginiile cu noile lor tatuaje, pe pagina sa de Instagram, împreună cu alte fotografii ce evidențiază povestea lor de dragoste de-a lungul anilor. „Fidelitate până la infinit. Îți doresc o zi a îndrăgostiților fericită, iubirea mea”, a scris cântăreața în dreptul imaginilor romantice.

Cele două staruri s-au căsătorit în luna iulie a anului trecut, în Las Vegas, unde li s-au alăturat copiii lor.

JLo și Ben au fost împreună, inițial, în anul 2002 și s-au logodit în luna noiembrie a aceluiași an. Urmau să se căsătorească în septembrie 2003, dar au amânat nunta cu doar câteva zile înainte de ceremonie, iar în cele din urmă au anulat-o complet.

În anul următor, Affleck s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner (50 de ani), cu care are și trei copii – Violet, 16 ani, Seraphina, de 13 ani, și Samuel, de 10 ani. Cei doi au divorțat în 2018, după 13 ani de căsnicie. Relațiile anterioare ale lui Jennifer includ căsnicia ei de 10 ani cu cântărețul Marc Anthony. Fostul cuplu, care a divorțat în 2014, are împreună doi copii, pe gemenii Emme și Max, în vârstă de 14 ani.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Mai multe