Tom Cruise revine în brațele unei iubiri mai vechi? E una din cele mai dorite femei din lume: „Au petrecut o perioadă specială împreună”

14 august 2023 9:42   Vedete internaționale

Tom Cruise, cuprins din nou de fiorii iubirii! Cunoscutul actor traversează o perioadă agitată din punct de vedere emoțional, la aflarea veștii că o iubire mai veche este „liberă de contract”. Potrivit The Mirror, vestea că Sofia Vergara divorțează de Joe Manganiello l-ar fi încântat pe actor. 

Will Smith a fost cel care i-a făcut cunoștință lui Tom cu Sofia Vergara, în timpul unei petreceri premergătoare premiilor Oscar. La scurt timp, actorul a sunat-o pe aceasta pentru a o invita la o petrecere, potrivit Foreign Policy.

Sofia Vergara și Tom Cruise s-au întâlnit vreme de câteva luni

În urmă cu doar câteva luni, actrița cunoscută pentru rolul său din sitcomul „Moderna Family” și Joe Manganiello anunțau că mariajul lor a luat sfârșit. 

„S-au despărţit de ceva timp şi au încercat să rezolve lucrurile, dar sunt concentraţi pe diferite domenii ale vieţii lor”, a declarat pentru People o sursă apropiată actriţei de 51 de ani.

În anul 2005, atunci când celor doi li s-a făcut cunoștință, s-au întâlnit preț de câteva luni, Sofia Vergara fiind: „Orbită de zâmbetul megawatt al lui Tom și amuzată de avalanșa de telefoane, flori și ciocolată care a urmat primei lor întâlniri", după cum relatează New York Post.

Deși nu se cunoaște cu exactitate motivul pentru care apropierea dintre cei doi s-a terminat, anumite surse susțin faptul că actorul a renunțat la Sofia Vergara pentru a fi împreună cu Holmes, cea de-a treia soție.

De asemenea, alte surse susțin că actrița ar fi fost cea care dădea semne că nu își dorește o relație pe termen lung: „Au petrecut o perioadă specială împreună, petrecând în Hollywood Hills și distrându-se de minune. Sofia nu dădea atunci semnale că își dorește ceva pe termen lung, așa că totul s-a terminat într-un mod total amiabil și au rămas prieteni".

Mai multe