Divele sexy au înfruntat canicula în costume de baie electrizante! Uite cum au apărut pe plajă unele din cele mai dorite femei din lume

La soare te poţi uita, dar la ele ba! Divele de peste Ocean au înfruntat căldura din ultimele zile bălăcindu-se în tot felul de staţiuni exclusiviste şi etalându-şi siluetele tonifiate, la plajă. Nimeni nu s-a plâns, căci toţi au admirat siluetele lor perfecte. Unele au ales costume de baie întregi, altele mai curajoase şi-au expus trupurile în bikini minusculi.

image

Eva Longoria (48 de ani) şi-a etalat formele într-un costum de baie întreg, de culoare roz-bombon, în timp ce a înfruntat canicula din Spania. Actriţa din  „Neveste Disperate”, care are o avere de 80 milioane $, s-a bucurat de mare, în Marbella, alături de soţul ei, José Bastón (55 de ani) şi de fiul lor, Santiago Enrique (4 ani).

Eva Longoria a făcut plajă în Spania
Eva Longoria a făcut plajă în Spania

Chiar dacă s-a bălăcit în apă, Eva nu şi-a dat jos bijuteriile scumpe, un inel cu diamant de 23 de carate, o pereche de cercei din aur, un lanţ preţios şi mai multe brăţări. Ca să nu facă insolaţie, Longoria a avut grijă să poarte o pălărie de paie.

Heidi Klum (50 de ani) arată incredibil de bine! Supermodelul de origine germană a demonstrat acest lucru recent, în timp ce se afla la plajă în Sardinia, Italia. Superba blondă a ales să poarte un costum de baie roz, care i-a scos în evidenţă silueta de manechin.

Heidi Klum se află în vacanţă, în Italia
Heidi Klum se află în vacanţă, în Italia

Heidi, care deţine o avere de 160 milioane $, se află de mai bine de o săptămână în Porto Beach, alături de soţul ei, muzicianul Tom Kaulitz (33 de ani).

Izabel Goulart (38 de ani) a oferit cele mai sexy apariţii la plajă din ultima vreme. Fostul „îngeraş” de la Victoria’s Secret a atras toată atenţia la o piscină din Mykonos, Grecia.

Izabel Goulart, super sexy la piscină în Mykonos
Izabel Goulart, super sexy la piscină în Mykonos

Izabel, care are o avere de 5 milioane $, a ales să poarte un costum de baie extrem de sexy format din două piese, în culorile roz şi alb. A fost „păzită” de privirile însetate ale bărbaţilor de iubitul ei fotbalist, Kevin Trapp (33 de ani).

Sofía Vergara (51 de ani) a anunţat zilele trecute că divorţează de Joe Manganiello (46 de ani), după şapte ani de mariaj, dar nu pare că suferă deloc! Actriţa de origine columbiană se află într-o vacanţă de vis în oraşul italian Ravello.

Sofía Vergara se bucură de soare în oraşul italian Ravello
Sofía Vergara se bucură de soare în oraşul italian Ravello

Diva, care se laudă cu o avere de 180 milioane $, arată incredibil de bine pentru vârsta ei şi nu se sfieşte să îşi expună corpul. Vedeta a făcut plajă într-un costum de baie întreg, de culoare albastru, care i-a accentuat trupul tonifiat şi formele voluptoase. „Chiar dacă eşti atât de fierbinte, eu tot te iubesc, Ravello”, a scris Sofía Vergara, pe pagina sa de Instagram.

Kylie Jenner (25 de ani) s-a bronzat şi ea la soare, zilele trecute, doar că nu în Europa, ci acasă la ea, în California. Focoasa brunetă s-a fotografiat la piscină, într-un bikini minuscul de culoare verde.

Kylie Jennerse bucură că s-a bronzat
Kylie Jennerse bucură că s-a bronzat

Deşi are doi copii, Stormi (5 ani) şi Aire (1 an), vedeta şi-a păstrat silueta. Kylie, care are o avere de 700 milioane $, adoră să aibă pielea bronzată şi a început să stea la plajă încă din mai, iar rezultatele se văd de la o poştă.

Rita Ora (32 de ani) şi-a etalat cu mândrie pătrăţelele de pe abdomen, pe o plajă din Sydney, Australia. Cântăreaţa britanică, care a strâns până acum o avere de 30 milioane $, a optat pentru un costum de baie din două piese, de culoare verde.

Rita Ora a ales o plajă din Australia
Rita Ora a ales o plajă din Australia

În zona abdomenului lucrat din greu la sală, artista şi-a pus un lănţişor de aur, un accesoriu pe care ea adoră să îl poarte, ori de câte ori are ocazia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net