Eva Longoria, siluetă perfectă la 48 de ani! A făcut furori la Cannes

Eva Longoria (48 de ani) este într-o formă de zile mari și pare că a descoperit elixirul tinereții. Actrița din „Neveste Disperate”, care deține o avere de 80 milioane de dolari, a atras toate privirile sâmbătă, pe covorul roșu, în ultima zi a Festivalului de Film de la Cannes.

Fotografie portret cu Eva Longoria imbrăcată într-o cămașă bej
Eva Longoria arată incredibil de bine (Foto: FACEBOOK)

Eva Longoria a venit îmbrăcată într-o rochie semnată de Tony Ward, de culoare roșie cu aplicații aurii, care a prezentat și o tăietură curajoasă în zona piciorului. Ținuta mulată i-a scos în evidență silueta vedetei.

Pentru că are o înălțime de doar 1.55 m, starul american a purtat și o pereche de sandale roșii cu platforme, iar drept accesorii a ales cercei și inele din aur. Eva Longoria este căsătorită în prezent cu producătorul de film José Bastón (55 de ani), alături de care are un băiețel, pe nume Santiago (4 ani).

Eva Longoria îmbrăcată într-o rochie roșie, în ultima zi a Festivalului de la Cannes, 27 mai 2023
Eva Longoria a purtat o rochie roșie, la Cannes 2023 (Foto: PROFIMEDIA0

Cum se menține în formă Eva Longoria

Eva Longoria încearcă să introducă o cantitate decentă de proteine ​​în dieta ei, împreună cu grăsimi sănătoase și carbohidrați. De-a lungul carierei ei, ea a încercat diferite diete, cum ar fi cea vegană. Actriței îi place să gătească și să aibă mese pe bază de plante ca parte a rutinei ei. 

Starul mănâncă doar între orele 11 dimineața și 7 seara. La micul dejun, consumă în general avocado și omletă din albușuri de ou. 

La prânz, vedeta mănâncă friptură de vită, pui sau pește, însoțite de o porție sănătoasă de legume. Îi place să schimbe garnitura de legume și să găsească modalități de a o face cât mai interesantă.

Longoria a declarat în trecut, pentru revista Women’s Health, că cina ei imită adesea prânzul: proteine ​​și legume. Dar, uneori, preferă o supă copioasă. Un astfel de meniu poate suna banal și repetitiv, dar pe contul ei de Instagram, Eva prezintă mâncăruri diverse și delicioase.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net