Eva Longoria și Victoria Beckham, dive la superlativ! Dovada că arată bine chiar și după 45 de ani

Divele trecute de 45 de ani parcă întineresc! În loc să se îndrepte cu pași siguri spre a fi băbuțe cochete, ele arată ca puștoaicele de liceu. Eva Longoria și Victoria Beckham au impresionat cu ultima lor apariție, iar fanii celor două au rămas muți de uimire atunci când le-au văzut ținutele.

Aparițiile spectaculoase sunt punctul lor forte, chiar dacă este vorba de pijamale sau rochii de gală! Victoria Beckham și Eva Longoria au „rupt gura târgului” la ultimul eveniment la care au participat, o cină sofisticată organizată de British Vogue, la The Londoner Hotel. 

Eva Longoria, sexy la 47 de ani

La cei 47 de ani ai săi, actrița Eva Longoria se laudă cu o siluetă de invidiat. Puținele vizite în cabinetul esteticianului au rezolvat întocmai complexele pe care le mai avea și care veniseră odată cu vârsta, iar acum arată impecabil.

La cel mai recent eveniment la care a participat, Eva a ales să poarte o rochie lungă, neagră, pe corp, decupată în partea de sus a umerilor. A asortat o pereche de încălțări negre, un machiaj smokey și un clutch în nuanțe de verde smarald, ca o pată de culoare și ca piesă de rezistență!

Eva Longoria și Victoria Beckham
Eva Longoria și Victoria Beckham

Rochia poartă semnătura Victoriei Beckham și costă 890 de lire sterline. O nimica toată pentru o actriță care-și permite orice moft!

Citește și - Eva Longoria recunoaște: ”îmi place să beau tărie”. Cum se împacă stilul de viață sănătos cu viciile?

De asemenea, clutch-ul ales este creat tot de Victoria Beckham. Din păcate, rochia neagră purtată de Eva Longoria nu mai este disponibilă, însă este încă pe stoc una identică, doar că pe roz, asta pentru doamnele și domnișoarele care intenționează să o cumpere și cărora le permite bugetul. 

Victoria Beckham, strălucitoare la 48 de ani

Ajunsă și ea la vârsta de 48 de ani, Victoria Beckham refuză categoric să îmbătrânească. Vedeta alege întotdeauna ținute care să-i pună în evidență formele care deși nu sunt cele mai perfecte, după cum declara chiar ea în cadrul unui interviu, o fac să fie mândră că este femeie. Ce mai contează cum arăți, atâta timp cât știi ce să pui pe tine, pentru a avea o apariție de nota 10?

La același eveniment la care a participat și Eva Longoria, Victoria Beckham a ales să poarte o fustă lungă, cu trenă, neagră, la care a asortat un top neobișnuit: complet decupat în partea din spate, cu volane lungi în partea din față și cu un decolteu amețitor!

Coafura a fost una lejeră, iar machiajul a fost și el destul de discret, pesemne că divele internaționale n-au nevoie de prea multe artificii cosmetice, pentru a arăta bine. 

Victoria Beckham a postat pe contul său de Instagram și câteva fotografii din seara evenimentului, alături de Eva Longoria, iar fanii celor două au fost în extaz!

Înainte de eveniment, cele două staruri internaționale s-au pregătit împreună și au pus la cale totul despre ținutele pe care le-au purtat. Machiate și aranjate, însă în pijamale, cele două dive s-au fotografiat și cea care a postat imaginea inedită pe Instagram a fost chiar Eva Longoria. Aceasta a adăugat și o descriere haioasă: „Doar două neveste disperate”, a scris actrița, în dreptul imaginii, făcând referire la celebrul serial. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net