Wow! Eva Longoria, incendiară în bikini la 47 de ani. Zici că e Kim Kardashian

Ultima actualizare:

Eva Longoria a avut o apariție de senzație în timp ce se bucura de o binemeritată vacanță într-o destinație exotică. Superba actriță s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie extrem de decoltat, care îi arăta formele naturale, cu bust voluptuos și șolduri arcuite, o siluetă care ar face-o geloasă chiar și pe Kim Kardashian. 

2 eva longoria jpg jpeg

Eva Longoria este o adevărată divă și își revendică acest statut constant cu extrem de multă naturalețe. Artista este într-o formă de zile mari la vârsta de 47 de ani, iar acest aspect a fost evident în ultimele imagini publicate pe contul personal de social-media. Eva Longoria s-a etalat într-o pereche de bikini minusculi ce-i lăsau la vedere picioarele lucrate, coapsele tonifiate și talia de viespe.

Actrița s-a pozat într-o ipostază senzuală imediat după o sesiune de înot, astfel că pletele lungi și negre și pielea bronzată o făceau să semene izbitor de mult cu celebra Kim Kardashian. Putem spune că cele două chiar au o tipologie asemănătoare în ceea ce privește fizicul, având în vedere că ambele sunt de statură minionă, ceea ce demonstrează că "esențele bune vin în sticluțe mici".

Desigur există o diferență esențială care o deosebește pe Eva Longoria de Kim Kardashian, în privința siluetei și anume că actrița are forme 100% naturale, pe când starleta reality-showurilor posibil să nu mai țină evidență modificărilor estetice prin care a trecut de-a lungul timpului. 

Eva Longoria, secretul unei siluete de divă

Cum își menține Eva Longoria silueta? Ei bine nu este vorba de un metabolism bun, căci actrița a postat un clip chiar din timpul antrenamentului de fitness. Artista poartă o pereche de colanți și o bustieră și este departe de imaginea plină de strălucire pe care o afișează pe covorul roșu, însă putem vedea clar că Eva muncește din greu pentru silueta ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net