Eva Longoria recunoaște: ”îmi place să beau tărie”. Cum se împacă stilul de viață sănătos cu viciile?

Ultima actualizare:

    Eva Longoria, 46 de ani, recunoaște că duminica dă pe gât un pahar de tequila Sunrisefoto: Instagram
Eva Longoria, 46 de ani, recunoaște că duminica dă pe gât un pahar de tequila Sunrisefoto: Instagram

Actrița din serialul ”Neveste disperate”, acum în vârstă de 46 de ani, a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care apare în timp ce savurează pe îndelete un pahar de cocteil Tequila Sunrise. Eva Longoria recunoaște că e un viciu vinovat, dar le spune fanilor că alcoolul o ajută în menținerea siluetei.

Eva Longoria, în vârstă de 46 de ani, a declarat în repetate rânduri că duce o viață extrem de sănătoasă și că evită să își facă singură rău consumând alcool sau mâncare procesată. Iată însă că recent și-a surprins fanii! Ea a postat o fotografie în care apare cu un pahar de tequila în mână. Motivul pentru care obișnuiește să bea alcool i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Adeptă a unui stil de viață sănătos și extrem de riguroasă cu ce mănâncă, actrița recunoaște că duminica uită de restricții și dă pe gât un pahar cu tequila, chiar dacă nutriționiștii și experții în diete îi interzic acest lucru. Ea le-a transmis fanilor că ”acest viciu vinovat” o ajută să se motiveze și mai mult pe întreaga durată a săptămânii. Ea face exerciții fizice zilnic, yoga și din două în două zile face masaj și saună pentru a-și menține silueta de sirenă.

Citește și:

Eva Longoria, bombă sexy la 46 de ani! Care sunt secretele siluetei sale

Eva Longoria își vinde locuința din Los Angeles! Cum arată vila de 3,7 milioane $

Eva Longoria, atentă cu mâncarea de când a născut

Eva Longoria a devenit mămică în urmă cu cinci ani, pentru prima oară, după ce l-a adus pe lume pe micuțul Santiago, copilul pe care îl are cu afaceristul Jose baston. La scurt timp după naștere ea și-a amenajat o sală de gimnastică bine utilată din luxoasa sa locuinţă situată pe colinele Hollywood-ului. Eva a dezvăluit că secretele siluetei sale de vis sunt bicicleta, alergarea, gimnastica şi exerciţiile cardio,  pe care le face timp de cel puţin 90 de minute pe zi. În plus, înoată în medie 30 de minute, zilnic, face saună şi merge la masaj de trei ori pe săptămână. De asemenea, e extrem de atentă la ce mănâncă. Exceptând carnea de peşte şi grătarul de pui, Longoria mănâncă mai mult fructe şi legume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net