Ups! I-a scăpat sânul pe afară, în direct la postul național

8 martie 2022 13:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreața americană Camila Cabello a făcut o gafă de zile mari în timp ce a intrat în direct la o emisiune TV. Artista și-a descoperit din greșeală sânul și, pentru câteva clipe, a oferit o priveliște de milioane, fanilor ei.

Artista Camila Cabello, în vârstă de 25 de ani, a fost protagonista unui accident vestimentar, în direct la un show TV, spre încântarea telespectatorilor. Momentul a avut loc în cadrul The One Show, unde gazdele Alex Jones, Jermaine Jenas și colegul invitat Alan Carr au fost de-a dreptul surprinși de micul incident.

În clipul difuzat în direct la televiziunea britanică, se poate vedea cum Camila Cabello este puțin emoționată și își aranjează părul pentru a  fi cât mai prezentabilă pentru telespectatori, notează The Sun

Incidentul s-a petrecut în timp ce Camilla Cabello încerca să arate câteva mișcări de dans, iar bluza subțire și decoltată i-a descoperit pentru o clipă unul dintre sâni. 

Cântăreața și-a dat seama de incident, dar a continuat interviul cu profesionalism ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

După difuzarea emisiunii, Camila Cabello a încercat să justifice ce anume s-a întâmplat și a postat pe rețelele de socializare un mic clip în care spune că petrecuse cu o noapte înainte, așa că era încă mahmură la momentul interviului. 

Blake Lively și-a etalat lenjeria intimă pe covorul roșu

O altă vedetă de la Hollywood care a avut parte de un accident vestimentar pe covorul roșu a fost chiar Blake Lively, actrița din Gossip Girl. Ea l-a însoțit pe soțul ei, actorul Ryan Reynold, la premiera filmului care va debuta pe marile ecrane din SUA.

Lively a venit îmbrăcată într-o superbă rochie din voal, în culori pastelate, însă din păcate o ușoară adiere a vântului a fost îndeajuns pentru a ridica faldurile rochiei, iar vedeta a rămas cu lenjeria intimă la vedere câteva minute bune. 

Paparazzii au surprins-o pe artistă, iar imaginile au devenit în scurt timp virale. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe