Naomi Campbell, pe podium cu sânii la vedere, la 51 de ani. Diva a făcut ravagii la Fashion Week

Ultima actualizare:

Naomi Campbell a avut o prezență absolut răvășitoare la Săptămâna Modei de la Paris, unde a defilat cu sânii la vedere, în cadrul unui tribut emoționant adus regretatului designer Virgil Abloh.

image

Naomi Campbell s-a impus ca unul dintre cele mai de succes modele din industria modei de-a lungul carierei sale de 36 de ani.

Diva, în vârstă de 51 de ani, a deschis Săptămâna Modei de la Paris cu o apariție de o senzualitate debordantă, când a defilat cu sânii la vedere, în cadrul unei prezentări a brandului Off White, al cărui director de creație s-a stins subit din viață, anul trecut, din cauza cancerului. 

O veterană a podiumului, Naomi Campbel, a apăut relaxată și încrezătoare în timp ce a pășit pe podium cu trupul înveșmântat într-o haină din catifea, complet descheiată în față, iar bustul divei era acoperit doar de câteva bijuterii transparente. 

Accesoriile nu au fost singurele elemente remarcabile ale ținutei, deoarece Naomi a purtat și o pălărie impresionantă, care se potrivea de minune cu haina, ce avea imprimat pe spate cuvântul "respect", scris cu majuscule. 

Naomi a purtat un machiaj discret, într-un amestect de nuanțe nud și violet.

Primul spectacol al lui Off-White după moartea fondatorului său, Virgil Abloh, a fost un moment de mare încărcătură emoțională și s-a desfășurat în seara de deschidere a Săptămânii Modei de la Paris. Spectacolul a fost un omagiu adus omului care a schimbat cu adevărat lumea modei prin introducerea vestimentație urbane cu design arhitectural, notează Daily Mail

Naomi Campbell a clarificat zvonurile cu privire la fiica ei

Naomi Campbell este considerată una dintre marile legende ale modei internaționale și este de asemenea, o figură controversată datorită personalității ei vulcanice. 

Recent, diva a făcut mărturisiri în premieră despre fiica ei și a confirmat că este într-adevăr copilul ei biologic și nu e adoptată, așa cum a crezut inițial toată lumea.

Aceste afirmații au iscat foarte multe zvonuri în ceea ce privește tatăl fiicei lui Naomi Campbell, având în vedere că modelul a avut de-a lungul timpului relații cu cei mai faimoși bărbați de la Hollywood, printre care se numără Robert de Niro, sau Eddie Murphy. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net