Ups! Victoriei Beckham i s-au văzut intimitățile din cauza unei rochii foarte scurte

20 aprilie 2022 12:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Victoria Beckham se bucură de vremea bună din Miami, de razele soarelui și de compania familiei. Paparazzii de peste Ocean au surprins-o în timp ce se relaxa alături de membrii familiei, pe iahtul pe care îl deține cuplul Beckham. Articolul vestimentar pe care l-a ales i-a creat mici bătai de cap!

Victoria Beckham a împlinit 48 de ani pe 17 aprilie. A avut parte de o petrecere stropită cu mult alcool și a primit cele mai frumoase urări din partea oamenilor la care ține. Relaxarea a continuat și după data de 17 aprilie. Familia Beckham s-a îmbarcat pe iahtul deținut de cuplul Victoria-David și a pornit într-o scurtă călătorie.

Citește și: Cum și-a serbat Victoria Beckham ziua de naștere 

Victoria Beckham a fost surprinsă pe iaht, în Miami. Stătea pe puntea navei, complet realxată, cu o doză de suc alături și cu ochelarii de soare pe față pentru a-și proteja chipul de razele puternice ultraviolete. Ce a atras atenția nu a fost trupul tras ca prin inel al vedetei, ci alegerea vestimentară pe care a făcut-o și care i-a creat mici bătăi de cap. 

Victoria Beckham a îmbrăcat o rochie mini neagră și un costum de baie asortat. Lungimea rochiei a fost cea care a lăsat la vedere mai mult decât at fi vrut vedeta, iar Victoria a fost nevoită să-și aranjeze ținuta de mai multe ori pentru a se asigura că cei prezenți nu văd mai mult decât ar trebui. 

Victoria a petrecut pe cinste de ziua ei 

Cu ocazia împlinirii a 48 de ani, Victoria Beckham a primit urări publice din partea soțului care nu a fost reținut în a distribui fotografii foarte intime din viața lor. Așadar, David a distribuit și o imagine în care soția sa apare dormind lângă vasul de toaletă, după ce a petrecut un pic cam mult și a consumat o cantitate mai mare de alcool decât organismul ei putea gestiona. Victoria nu a fost rușinată de ipostaza în care a fost imortalizată de partenerul de viață. Din contră, a fost amuzată de întâmplare și a redistribuit imaginile pe propriul cont de Instagram. 

Vezi și: Contractul semnat de David Beckham perturbă liniștea familiei 

Ajunsă la 48 de ani, Victoria Beckham are o siluetă impecabilă pentru care face multe sacrificii. Vedeta consumă rareori carne, iar despre fast food nici nu poate fi vorba. Mai mult, David a dezvăluit că fosta membră a formației Spice Girls are același meniu de peste 25 de ani pentru a se asigura că nu se îngrașă nici măcar jumătate de kilogram! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe