Vedetele care au ținut secret faptul că au cancer. Ce artistă și-a ascuns boala timp de 7 ani

9 septembrie 2024 18:28   Vedete internaționale

Există o mulțime de vedete care, deși suferă de cancer, aleg să țină acest lucru departe de oamenii din spațiul public. Printre acestea se numără Elle MacPherson, fostul supermodel care a recunoscut recent că s-a confruntat cu boala, însă a refuzat să urmeze tratamente de chimioterapie.

Elle MacPherson Sofia Vergara și Ben Stiller s-au confruntat cu cancerul

Elle MacPherson a reușit să ascundă faptul că are cancer, timp de 7 ani, iar recent a recunoscut că s-a confruntat cu boala nemiloasă.

„A fost un șoc, a fost neașteptat, a fost confuz, a fost descurajator în multe feluri și mi-a dat într-adevăr o oportunitate de a săpa adânc în adâncul meu pentru a găsi o soluție care funcționează pentru mine”, a mărturisit ea pentru Women's Weekly.

Potrivit DailyMailBen Stiller, cunoscutul actor în vârstă de 58 de ani a suferit de cancer la prostată în urmă cu 8 ani, iar vreme de 2 ani a ținut totul ascuns. La început nu a avut niciun simptom, până a descoperit boala în urma unui control de rutină.

Medicii l-au operat pentru a-i îndepărta prostata, iar în urmă cu câțiva ani, acesta spunea că se confruntă cu unele efecte secundare, care includ incontinența și afecțiuni în privința funcției sexuale.

Sofia Vergara a vorbit despre faptul că s-a luptat cu cancerul, abia după 20 de ani de tratament  împotriva bolii.

La 28 de ani, «Cancer» nu era un cuvânt pe care mă așteptam să îl aud. A fost doar un control de rutină. Dar medicii mi-au găsit un nodul, iar acel cuvânt a devenit parte din povestea mea. 

Am petrecut nenumărate ore la tratamente cu radiații și, în cele din urmă, în operație. Astăzi, pot să mă numesc supraviețuitoare a cancerului”, spunea actrița la momentul respectiv.

Helen McCory și Jonnie Irwin s-au stins din viață din cauza bolii

Helen McCory a ținut să își avertizeze cunoștințele să nu divulge secretul în privința bolii ei. Actrița s-a stins din viață în anul 2021, din cauza cancerului la sân.

Louis Walsh, fosta vedetă „X Factor” a recunoscut în urmă cu 7 ani că a primit un diagnostic crunt, cancer de sânge.

„Am fost bolnav și cred că nimeni nu știa că sunt bolnav. Am avut cancer. O versiune ușoară, una rară”, a spus acesta la Celebrity Big Brother.

Jonnie Irwin, starul din „A Place In The Sun” a declarat că s-a luptat cu cancerul pulmonar care i s-a extins în creier. După ce a primit diagnosticul în 2020, acesta a decedat în februarie, la vârsta de 50 de ani. Totuși, înainte de a muri, actorul a dezvăluit că a ținut secretul timp de 2 ani, pentru a avea grijă de familia sa și pentru a-și „plăti facturile”.

Mai multe