Will Smith, urmărit de traumele din copilărie. Drama pe care o ascunde de la nouă ani: «Acel moment m-a definit ca om»

29 martie 2022 6:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Numele lui Will Smith a ajuns peste noapte să fie scris de zeci de publicații din întreaga lume. Ieșirea sa nervoasă de la Gala Premiilor Oscar a stârnit un val de reacții. Viața actorului de la Hollywood nu a fost niciodată liniștită și lipsită de controverse. 

Will Smith a lansat în anul 2021 o carte autobiografică în care realtează, cu lux de amănunte, detalii despre viața sa. Will a avut o copilărie dificilă, iar un anumit eveniment care l-a avut protagonist pe tatăl său l-a urmărit întreaga sa existență, potrivit propriilor spuse. 

Tatăl lui Will Smith, Williard Christopher Smith a murit în anul 2016, însă acțiunile bărbatului continuă să aibă ecou în memoria actorului. În cartea autobiografică „Will", Will Smith povestește că tatăl său a fost un alcoolic funcțional, deosebit de violent, dar totuși implicat în viața copiilor săi, participând întotdeauna la serbări sau alte evenimente importante. 

Will Smith a fost marcat de o scenă la care a asistat în copilărie

Când avea doar nouă ani, Will a fost martorul unei scene teribile. Actorul a văzut momentul în care mama sa a fost bătută cu bestialitate de Williard Christopher, cel care îi era soț. La momentul respectiv, Will s-a simțit "un laș că nu a avut curajul să intervină", iar scena cumplită nu o poate șterge din memorie nici acum. 

Citește și: Will Smith s-a gândit să-și omoare tatăl 

„Tata era violent, dar în același timp, era foarte prezent în viețile copiilor lui, la fiecare meci, piesă de teatru sau recital. Era un alcoolic, dar a fost treaz la toate premierele filmelor mele. A ascultat toate albumele mele, venea la studio…

Când aveam 9 ani, am văzut cum tata i-a dat cu pumnul mamei mele în cap atât de tare, încât ea s-a prăbuşit scuipând sânge şi a leșinat. Acel moment din dormitor, probabil mai mult decât orice alt moment din viaţa mea, m-a definit ca om. În tot ce am făcut din acel moment, a existat un mod subtil de a-mi cere iertare mamei pentru lipsa mea de acţiune din acel moment. Pentru că nu am apărat-o. Pentru că nu i-am ţinut piept tatălui meu. Pentru că am fost un laş", scrie Will Smith în cartea sa. 

Jada Pickett și Will Smith au o relație deschisă

În anul 2020, Will Smith și Jada Pickett au dezvăluit că au o relație deschisă și, deși sunt căsătoriți, fiecare dintre ai are permisiunea de a întreține relații sexuale cu alte persoane, în afara căsătoriei.Will Smith a recunoscut că, de-a lungul timpului a avut alte relații sexuale cu diferite femei, iar Jada Picket a avut o aventură cu un bărbat mult mai tânăr. 

Citește și: Reacția dură a tatălui Serenei Williams după gestul lui Will Smith

„Ne-am oferit unul celuilalt încredere și libertate, cu credința că fiecare dintre noi trebuie să-și găsească propriul drum. Nu am vrut ca mariajul să fie o închisoare. Nu spun că alegerea noastră este pentru oricine, dar este ceva ce a funcționat pentru noi", declara Will Smith, despre relația cu soția sa, Jada Pickett.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Mai multe