A murit cumnatul Andei Adam! Artista și soțul ei, devastați de durere

21 ianuarie 2024 10:51   Vedete românești

Doliu în familia Andei Adam! Fratele soțului ei Joseph Adam s-a stins din viață, iar cei doi sunt devastați de durere. Anunțul a fost făcut chiar de către partenerul de viață al artistei, care și-a exprimat suferința printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

În urmă cu puțin timp, soțul Andei Adam, Joseph Adam, a transmis un mesaj cu care și-a întristat fanii. Acesta trece printr-una dintre cele mai grele încercări ale vieții. Devastat de durere, a anunțat că fratele său s-a stins din viață subit. Soțul artistei și-a exprimat suferința printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

„Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprim durerea și tristețea mea pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpului meu frate. Chiar dacă trupul spu a plecat dintre noi, chipul lui rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a scris Joseph Adam într-un mesaj publicat pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Soțul artistei a publicat și o imagine care a însoțit mesajul. Joseph Adam a avut o relație foarte bună cu fratele său, motiv pentru care pierderea lui i-a stârnit multă durere în suflet și abia și-a găsit cuvintele pentru a exprima ce simte.

A murit cumnatul Andei Adam

Joseph Adam s-a născut în Paris și a locuit o perioadă în Elveția și Franța. Bărbatul a mai fost căsătorit și are o fetiță din acea relație. La sfârșitul anului 2022, s-a căsătorit cu Anda Adam și a preluat numele de familie al artistei. A decis să ia numele cântăreței, deoarece soția lui este o persoană cunoscută, iar acest lucru îi este de folos.

Anda și Joseph Adam formează un cuplu din vara anului 2021 și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. El este originar din Arad, dar a stat și în Elveţia, dar şi în Franţa o perioadă. În plus, acesta are numeroase afaceri în România.

Mai multe