A știut exact cu un an înainte că va muri! Mesajul cutremurător al Ronei Hartner pentru fiica ei: „Sunt cu tine...."

21 septembrie 2024 17:02   Vedete românești

Au trecut 10 luni de la moartea îndrăgitei artiste Rona Hartner. Pentru mulți dispariția acesteia a lăsat un adânc gol în suflet, mai ales în inima dragei sale fiice Sumayla. Din păcate, boala copleșitoare a răpus-o, dar artista și-a păstrat credința până în ultima clipă. Sore Ronei a povestit pentru Click! că de la dispariția sa s-au întâmplat mai multe evenimente paranormale. Culmea, noi am descoperit și că artista și-a presimți moartea exact cu un an înainte de a se întâmpla și i-a transmis fiicei sale un mesaj emoționant.

A știut exact cu un an înainte că va muri!

La data de 23.11.2023 Rona Hartner trecea în neființă, lăsând în spate un munte de durere. Artista a avut o credința de neclintit însă parcă intuia că nu mai are mult timp printre noi. Ceea ce o îngrijora cel mai tare era chiar fiica sa pe care știa că o va lăsa cu sufletul prin de suferință. Totuși, în ultimul an de viața Rona a retras-o pe Sumayla de la școală, făcând cursuri cu ea acasă. Totodată se pare că exact cu un an înainte de dispariția sa, ca într-o premoniție, i-a transmis fiicei sale un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare.

Sunt cu tine în fiecare zi a vieții tale! Până la sfârșitul timpului!”, a spus Rona Hartner în postarea respectivă, pe data de 23.11.2022.

Eveniment paranormal după moartea Ronei Hartner

Aceste evenimente paranormale nu se încheie însă aici. Rinda Hartner, sora Ronei, stabilită în Canada, a povestit în exclusivitate pentru Click! cum a decis să îi pună artistei o placă comemorativă, în Franța, exact în locul unde actrița venea adesea să se roage, după ce aflase că suferă de cancer. Iată cum pașii au îndrumat-o exact spre acest decor de basm, de care habar n-avea până atunci:

„De la înmormântarea Ronei, s-au mai întâmplat anumite lucruri bizare, ca semn de la ea. Îmi amintesc că, de Paște, când m-am dus în Franța, ca să o vizitez pe mama, am decis să ies cu un prieten de familie și să ne plimbăm prin locurile unde Rona obișnuia să facă plajă. Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau.

Ne-am dus spre stația de autobuz și, ca din pământ, ca din nimic, a apărut o doamnă, mai în vârstă, care ne-a întrebat unde mergem. Ne-a recomandat brusc să vizităm Notre Dame Du Cap Falcon, unde există și un loc de rugăciune, o capelă, și unde cerul se împreunează cu marea. Acolo e și un loc de reculegere pentru cei care au murit departe de casă. 

Ne-a zis că, acolo, în capelă, cândva, cânta o fată tare frumoasă, care a murit anul trecut. Era vorba chiar despre sora mea, îi știa și numele”.

Mai multe