Rinda Hartner și-a comemorat sora la Paris! Fiica Ronei nu poate să vină în țară: „Își dă seama că mama ei nu mai vine…”

Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, care s-a stins pe 23 noiembrie, anul trecut, la vârsta de 50 de ani, a avut o intervenție emoționantă în ediția de ieri a emisiunii ”Exclusiv VIP cu Cristi Brancu” de la PRIMA TV.

Pe data de 9 martie, Rona Hartner ar fi împlinit 51 de ani iar Rinda Hartner, care ar fi trebuit să se bucure alături de familia ei, dacă sora ei ar fi trăit, a mărturisit că a fost foarte greu, mai ales atunci când urma să o sune, conștientă fiind că în acest an nu a mai avut cui să dea telefon. Aceasta a povestit că a fost organizată o comemorare în memoria Ronei Hartner, la Paris. Cât despre Sumayla, fiica Ronei, Rinda a spus oftând: «I-a fost greu… (…) Este foarte greu, pentru că își dă seama că mama ei nu mai vine. Se simte bine cu mama noastră, bunica ei, care o acompaniază cât poate, dar se știe că nimeni nu poate înlocui o mamă».

Cristi Brancu a dorit să afle despre situația actuală legată de tatăl Sumaylei și se pare că acesta nu este lângă fiica lui. “Tatăl fetei are rolul avut în ultimii 15 ani. Unul de decor. Un tată e tată când e lângă copil toți anii, nu începând cu 15 ani juma…”, a spus Rinda în carul emisiunii.

Sumayla nu poate vizita mormântul mamei sale

Realizatorul ”Exclusiv VIP” a întrebat și dacă acesta, Rocco Sedano, mai are pretenții: «Lupul își schimbă blana, dar năravul nu. Continuăm… Fata e bine cu mama. Singura chestie care e mai dificilă e că fata ar vrea să vină în țară la mormântul mamei ei, dar nu poate să iasă fără semnătura lui. Tatăl nu dă semnătura. Până una- alta, fata e bine și asta e cel mai important»,  a mai marturisit sora cunoscutei actrițe și cântărețe.

În încheierea intervenției Rinda Hartner a spus că Rona scria o carte, pe care a terminat-o chiar în spital. Acum ea are în plan să o publice: “Mai trebuie să facem prefața și apoi să o publicăm”, așa că este posibil ca dezvăluirile despre îndrăgită și regretata vedetă să continue.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net