Rinda Hartner, dezvăluiri tulburătoare despre Rona Hartner: „M-a convins că ea L-a văzut pe Dumnezeu”

Rinda Hartner, dezvăluiri tulburătoare despre Rona Hartner. Nimeni nu știa asta! Într-un interviu acordat podcastului „Altceva", realizat de Adrian Artene, Rinda Hartner a vorbit deschis despre ultima perioadă din viața surorii sale, Rona Hartner. Aceasta a pierdut lupta împotriva cancerului și a încetat din viață pe 23 noiembrie 2023, iar Rinda a împărtășit detalii emoționante despre cum artista și-a anticipat sfârșitul.

Rinda Hartner, dezvăluiri tulburătoare despre Rona Hartne
Rinda Hartner, dezvăluiri tulburătoare despre Rona Hartne

Rinda Hartner, dezvăluiri tulburătoare despre Rona Hartner

În vara anului 2023, Rona Hartner și-a făcut public diagnosticul, anunțând că se confruntă cu cancer în stadiul patru, care i-a afectat atât plămânii, cât și creierul, după ce în 2020 trecuse deja printr-un tratament pentru cancerul de colon. Chiar dacă a urmat terapie specializată în Franța, starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid, iar în toamnă a pierdut lupta cu boala. În ultimele momente ale vieții, artista a fost înconjurată de familia sa, care i-a fost alături pe durata tratamentului în spital. Rinda, sora artistei a dezvăluit că sora sa și-a presimțit sfârșitul.

„Ea avea o legătură cu Dumnezeu foarte puternică. Eu fiind mai rațională, îi ziceam – ‘Nu, e viața ta de artistă, care te face să ai imaginație.’ Eu cred că ea știa de mult că o să fie bolnavă și că o să aibă ceva. Avea jurnalul ei în care scria tot timpul ce-i venea prin cap și punea date. Ea de știa de mult că o să fie foarte bolnavă și că o să se ducă.

Textul pe care mi l-a trimis în martie, anul trecut, l-am mai citit și după aceea (n.r. – după moartea ei) și mi-am zis- ‘Ea știa!’ Textul acela e foarte lung. Scria mereu ‘Facă-se voia ta! Vie împărăția ta!’ (n.r. – din rugăciunea ‘Tatăl nostru’) – adică ‘mă abandonez ție, Doamne’. În textul acela ea aprofunda tot înțelesul acestor cuvinte”, a spus Rinda Hartner.

Sora Ronei a mai adăugat că sora sa părea cumva împăcată cu această presimțire și l-a lăsat pe Dumnezeu să decidă.

Când te abandonezi total lui Dumnezeu, într-adevăr accepți să se facă voia Lui. Avea această credință atât de puternică. Și a plecat cu zâmbetul pe buze. Și asta m-a convins că ea l-a văzut pe Dumnezeu. Știu că e bine. Știu că ar fi vrut să mai trăiască să o vadă pe Sumayla mare, măritată. Vara trecută când am fost la ea, era furioasă pe ea, îmi zicea – Nu pot să plec acum! Uite, e mică. Cine se ocupă de fata asta? Apoi închidea ochii, se ruga și zicea – Dumnezeu o să se ocupe de ea” – a mai dezvăluit Rinda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lajos kristof jpg
image
image
image
image
image
image
andrei versace jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
ioana bulca jpg
carmen movileanu jpg
banner andreea esca png
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net