Ce pensie alimentară primește fiica Ronei Hartner de la Rocco Sedano: „Îi e greu din toate punctele de vedere”

Rona Hartner a murit cu un mare regret în suflet! Artista s-a stins din viață la doar 50 de ani, răpusă de cancer, și a lăsat-o în mare suferință pe fiica ei, Rita Sumalya, aflată în pragul adolescenței. Copila cu greu poate accepta moarte mamei sale, iar relația cu tatăl său nu este prea bună.

Sumayla nu prea merge la mormântul mamei
Sumayla nu prea merge la mormântul mamei

Sumayla nu prea merge la mormântul mamei

Rona Hartner și Rocco Sedano au fost căsătoriți foarte scurt timp, iar în urma relației s-a născut fata lor, Rita. Cea mică a rămas în grija mamei, iar Rita dezvăluia acum ceva timp că Rocco nu este implicat în creșterea fetei și nu are o relație apropiată cu ea. În schimb, între Rita și Rona s-a format o legătură fantastică, ce cu greu poate fi ruptă chiar și acum după dispariția artistei, motiv pentru care copilei îi este dificil să meargă la mormântul mamei pentru că nu poate concepe pierderea.

„Sumayla n-o să prea vină pe la cimitir. Îi e greu din toate punctele de vedere. Pentru ea, Rona trăiește în sufletul și mintea ei, în continuare, așa că, efortul de a vizita o piatră de mormânt… Se ocupă frumos de locul de veci din Cimitirul Bellu Catolic, și de toate pomenirile, de aici, din România, vărul și soția lui”, a declarat Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei, exclusiv pentru Playtech Știri.

Ce pensie alimetară primește fiica Ronei Hartner de la Rocco Sedano

Dana Cristescu a confirmat și ea că între Sumayla și tatăl ei nu prea a existat nicio legătură. Mai mult, recent, în loc să își consoleze copila, bărbatul a amenințat-o că o va da în plasament dacă nu rămâne cu el.

Rona Hartner a lăsat în urmă ei multă durere și o fiică adolescentă de 15 ani, pe Sumayla

Cât despre relația copilului cu Rocco, n-a prea fost niciodată, fiindcă, de la 6 luni de viață, a rămas cu mama ei. Și cum, la acea vreme, Rona nu avea cetățenie franceză, încă, statul a impus ”garde partagee”, adică la 2 săptămâni trebuie să se intre în contact cu tatăl. Și, mai ales, orice decizie ar privi-o până la majorat să fie luată cu acordul lui”., a mai spus impresara conform sursei citate.

Cât despre pensia alimentară, nici în privința aceasta Rocco nu a fost mai consistent.

Pensia alimentară pentru fetiță a fost fixată la minimul legal, fiindcă el a fost liber profesionist mereu, fără un venit garantat. În plus, a plătit-o când a avut posibilitate”, a mai spus Dana Cristescu, pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net