Procesul s-a încheiat! Judecătorii au decis cu cine va rămâne fiica Ronei Hartner

Rona Hartner a murit cu un mare regret în suflet! Artista s-a stins din viață la doar 50 de ani, răpusă de cancer, și a lăsat-o în mare suferință pe fiica ei, Rita Sumalya, aflată în pragul adolescenței. Copila cu greu poate accepta moarte mamei sale, iar relația cu tatăl său nu este prea bună. Între Rocco Sedano și sora Ronei s-a dus o adevărată luptă pentru custodia fetei, însă procesul s-a încheiat, iar judecătorii au decis cu cine va rămâne Rita.

Procesul s-a încheiat! Judecătorii au decis cu cine va rămâne fiica Ronei Hartner
Procesul s-a încheiat! Judecătorii au decis cu cine va rămâne fiica Ronei Hartner

Procesul s-a încheiat! Judecătorii au decis cu cine va rămâne fiica Ronei Hartner

În urmă cu mai bine de 17 ani, Rona Hartner se mărita cu dansatorul de orgine argentiniană  Rocco Sedano. Cei doi au avut însă o căsătorie scurtă de doar un an, însă în urma relației lor, s-a născut unica fiica a Ronei, Rita Sumalya. Adolescenta a rămas în tot acest timp alături de mama sa, care s- zbătut mult să îi creeze un drum lin în viață copilei sale. Tatăl, din păcate, a fost destul de absent din viața fiicei sale, lucru care a măcinat-o mult pe Rona. După moartea artistei din luna noiembrie a anului trecut, Rocco a fost acuzat de familia artistei că a apărut din senin în viața copilei, deși multă vreme nu s-ar fi interesat de ea. 

Rita a fost complet distrusă de moartea Ronei cu care a avut o relație fantastică, iar marele sprijin în aceste momente au fost bunica, mătușa șo unchiul din partea mamei sale. Și-ar fi dorit sprijin și din partea tatălui, însă în loc de alinare, copila ar fi primit amenințări.

Familia Ronei a spus că Rocco i-a cerut fetei să rămână cu el, însă aceasta a refuzat. Drept răspuns, bărbatul a amenințat-o că o va trimite într-un centru de plasament, în condițiile în care Rona și-ar fi exprimat clar dorința ca fata să rămână în custodia familiei sale.

Rinda a mai spus că tatăl fetei și-a dorit să obțină custodia doar pentru a beneficia de ajutorul pentru părinți singuri din partea statului francez, potrivit wowbiz.ro. Iată, însă, că lucrurile nu s-au întâmplat așa cum și-a dorit bărbatul. Recent, procesul și scandalul privitor la custodia Ritei s-a încheiat, iar judecătorii au decis ca adolescenta să rămână împreună cu bunica și unchiul său. Copila locuiește acum în Franța, al Toulon, în casa unde a stat alături de mama sa pentru a-și putea continua studiile. Referitor la programul de vizită al lui Rocco, acesta o va putea vedea pe copilă o dată la două săptămâni, câteva ore pe zi, dar doar cu acordul adolescentei. 

Rona Hartner a lăsat în urmă ei multă durere și o fiică adolescentă de 15 ani, pe Sumayla

Rocco i-a făcut scandal Ronei chiar și în ultimele clipe de viață

Cât despre comportamentul lui Rocco față de Rona în ultimele momente de viață ale artistei, Rinda a declarat lucruri cutremurătoare. Se pare că bărbatul a început să facă scandal referitor la custodie fără să îi pese în ce stare se afla fosta lui soție.

„Taică-su a apărut ca din fum, după ce am scris eu pe pagina Ronei să se roage pentru ea pentru că este pe ultimul drum pentru că voiam ca rugăciunile oamenilor să o ajute să plece. Atunci el a sunat pe telefonul ei, deși eu îl aveam, normal că nu Rona răspundea la el și a spus că vrea să vină. I-am zis, da, este adevărat, Rocco, e pe ultimul drum. Dacă ai ceva să îi spui, să vii să îți iei iertare. A venit, dar nu și-a cerut iertare. Începuse să facă scandal despre fată, i-am zis că nu e momentul și că nu vreau să facă ceartă cu sora mea care e pe ultimul drum. I-am zis pe hol că o sa vedem cum facem, dar pe mine nu mă manipulează. A venit preotul, i-a dat ultima împărtășanie pentru muribunzi, iar el a plecat. Am aflat a doua zi că deja contactase avocata lui ca să oprească tot procesul pe care sora mea i-l făcuse. Deci, Rona era pe patul de moarte și el încă îi făcea mizerii.”, a spus Rinda Hartner în podcastul „Altceva” cu Adrian Artene. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net