Gestul copleșitor făcut de sora Ronei Hartner, pentru fiica artistei, în urma unei teribile experiențe paranormale: „A fost un semn de la Rona!”

#Exclusiv Click!

Rinda Hartner simte, în adâncul sufletului, că are o legătură paranormală, de dincolo de lumi, cu regretata ei soră, Rona Hartner, care a încetat din viață pe 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani. Rinda ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre un episod bizar, care până și ei i-a dat fiori reci: „A fost clar un semn de la Rona!”.

„De la înmormântarea Ronei, s-au mai întâmplat anumite lucruri bizare!”

Rinda Hartner, stabilită în Canada, ne-a povestit cum a decis să îi pună Ronei Hartner o placă comemorativă, în Franța, exact în locul unde actrița venea adesea să se roage, după ce aflase că suferă de cancer. Iată cum pașii au îndrumat-o exact spre acest decor de basm, de care habar n-avea până atunci:

„De la înmormântarea Ronei, s-au mai întâmplat anumite lucruri bizare, ca semn de la ea. Îmi amintesc că, de Paște, când m-am dus în Franța, ca să o vizitez pe mama, am decis să ies cu un prieten de familie și să ne plimbăm prin locurile unde Rona obișnuia să facă plajă. Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau.

Ne-am dus spre stația de autobuz și, ca din pământ, ca din nimic, a apărut o doamnă, mai în vârstă, care ne-a întrebat unde mergem. Ne-a recomandat brusc să vizităm Notre Dame Du Cap Falcon, unde există și un loc de rugăciune, o capelă, și unde cerul se împreunează cu marea. Acolo e și un loc de reculegere pentru cei care au murit departe de casă.

Ne-a zis că, acolo, în capelă, cândva, cânta o fată tare frumoasă, care a murit anul trecut. Era vorba chiar despre sora mea, îi știa și numele”.

„Sunt convinsă că Rona ne-a trimis acolo, că a fost un semn de la ea”

Urmare a acestei întâlniri neașteptate, Rinda este convinsă că nimic nu este întâmplător și că pașii i-au fost îndrumați spre acel loc chiar de sora ei, de dincolo de lumi:

„Sunt convinsă că Rona ne-a trimis acolo, că a fost un semn de la ea, ca să-i facem un loc de reculegere, unde francezii să se poată ruga, dar și fiica ei, Sumayla, care stând tot în Franța, ajunge rar la cimitirul Bellu Catolic, din București, este este înmormântată.

După ce am pus acolo poza ei, dar și o vază, unde se pot pune flori, nepoata mea mi-a mulțumit: „Acum am și eu un loc în Franța unde să pot să merg și să vorbesc cu mama!”, ni s-a mai confesat Rinda Hartner, exclusiv pentru Click!

Cu meserie are sora Ronei Hartner, în Canada?

Rinda Hartner, stabilită de 25 de ani, în Canada, ne-a vorbit despre activitatea ei profesională. În pandemia de Covid-19, femeia cu suflet mare a salvat zeci de vieți:

„În România, am fost dentist și am studiat Ingineria mediului. Când m-am stabilit în Canada, am făcut o facultate de infirmiere, de asistente medicale, apoi am făcut un master, ca să fiu cadru medical.

A fost tare greu în pandemia de Covid-19, cu toții am lucrat, am muncit, am ajutat, așa suntem noi, avem tragerea asta de inimă pentru a salva oamenii aflați la necaz!”, ne-a mai spus Rinda Hartner, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Linda Purl și Patrick Duffy jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Amna
andreea marin facebook jpg
iasmina hill vacanță cu prietenele jpg
Banner Ilie nastase
nicu paleru jpeg
irinel columbeanu
rodica tapalaga si toma caragiu jpg
angela similea
image
actualitate.net
image
actualitate.net