Actorul român care s-a însurat de două ori cu aceeași femeie! „M-au sunat, într-o dimineață, să vin la tribunal”

1 iunie 2024 9:18   Vedete românești

Actorul George Ivașcu s-a căsătorit de două ori cu aceeași femeie, fiind vorba despre regizoarea Alice Barb. Acesta s-a despărțit de partenera sa de viață, în anul 2008. Actorul a aflat din presă că Alicea depus actele de divorț. La o lună de la despărțire s-au împăcat și chiar și-au reoficializat relația.

Actorul George Ivașcu, despre relația cu soția 

Vedeta din serialul „Clanul” a vorbit despre secretul relației pe care o are cu Alice Barb. În primul rând trebuie să îl respecți pe cel din fața ta, pentru că noi nu suntem perfecți. Suntem perfectibili și întotdeauna trebuie să-ți asumi atunci când greșești și să recunoști, din respect. Ce este foarte important, e sfatul pe care îl dădea și bunica: îngăduiți-vă copii", a spus George Ivașcu, într-un interviu acordat publicației Fanatik.

Renumitul actor din serialul Clanul de la Pro TV a vorbit și despre divorțul de Alice Barb. S-a recăsătorit la o lună cu fosta soție, care este mai mare decât artist cu 5 ani. Actrița are 60 de ani și s-a născut în Hunedoara.

Care a fost motivul divorțului 

„Teatrul Metropolis a intervenit în viața mea. Îmi dedicasem tot timpul într-o perioadă dificilă a soției mele, Alice. Vorbim de anul 2008. Eu petreceam foarte mult timp la teatru. Într-o duminică mă trezesc cu un telefon și mi s-a spus ‘Știți că aveți înfățișare la tribunal. Care este motivul despărțirii? Nu știați că soția a depus actele de divorț?’. Eu credeam că e o glumă. Eram în drum spre casă, mă pregăteam să o iau pe Alice”, a explicat actorul.

George Ivașcu spune că partenera de viață este cea care știe cum să-l echilibreze, actorul fiind mai ludic și mai hazardat de felul său. De asemenea, cei doi știu cum să se sprijine unul pe celălalt și nu este deloc o competiție între ei.

Cum a cunoscut-o pe Alice Barb

Actorul a povestit, pentru revista Viva, cum a cunoscut-o pe cea care îi este parteneră de viață de mulți ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când ambii se pregăteau să dea admitere la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică. „Ne-am întâlnit ca tineri aspiranți, pe culoarele facultății, și țin minte că, fără să ne știm deloc, m-a atras faptul că era foarte frumoasă (cum este și acum) și, intrând în dialog despre ce avea de pregătit, mi-a plăcut felul ei liniștit, echilibrat, înțelept (o înțelepciune care îmi e de foarte mare ajutor în continuare), căldura ei, bunătatea și bunul gust.

Recunosc că m-am educat foarte mult datorită întâlnirii cu Alice, pentru că e o persoană calină, iubește frumosul, se preocupă ca totul să arate bine, să construiască și în calitate de regizor spectacole în care toate lucrurile să fie frumoase, cu bun gust, iar publicul să participe interesat și captivat, ca și cum s-ar uita un tablou de calitate, cu culorile bine puse la punct. M-a fascinat mereu acest lucru pe care îl avea încă din tinerețe: dorința de a cultiva frumosul”, a detaliat George Ivașcu.

Mai multe