George Ivașcu, părere radicală despre Theo Rose. Ce crede despre rolul ei din „Clanul”: „Ea nu e actriță”

George Ivașcu și-a împărtășit opiniile despre evoluția lui Theo Rose în serialul Clanul, de pe PRO TV. Cei doi sunt colegi de platou, iar, mai mult decât atât, George Ivașcu este și profesor de actorie. Acesta a fost plăcut impresionat de profesionalismul de care Theo Rose a dat dovadă la filmări, cât și de abilitățile acesteia de actriță.

George Ivașcu este coleg de platou cu Theo Rose
George Ivașcu este coleg de platou cu Theo Rose

George Ivașcu interpretează rolul interlopului „Pelicanu”, în serialul de la PRO TV, clanul. Iar pe lângă faptul că este un actor desăvârșit, el este și profesor de actorie la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Ajuns pe platoul de filmare de la Clanul, George Ivașcu s-a revăzut cu foști studenți de-ai săi, dar și cu Theo Rose, despre care, potrivit informațiilor de la unica.ro, are numai cuvinte de laudă.

„Theo Rose nu e actriță, dar e artistă. Are un simț artistic, are o sensibilitate anumită, are o rigoare dată de profesie pentru că muzica înseamnă foarte multă rigoare, să respecți notele, să respecți partitura, până la urmă denotă o poziție și o condiție profesionistă obligatorie. Iar Theo, după cum vedeți personajul ei, Vera, se dezvoltă foarte frumos.

Dintr-o fată senină, fără griji, ajunge chiar unul din personajele destul de dure. Deci e foarte frumoasă evoluția, ceea ce înseamnă că publicul și-a dorit foarte mult treaba asta și lucrurile au evoluat în sensul ăsta.”, a spus George Ivașcu, potrivit sursei citate.

George Ivașcu vorbește despre Theo Rose

Mai mult decât atât, George Ivașcu a spus că Theo Rose ar trebui să își continue cariera de actriță și că aceasta deja a demonstrat, prin rolul ei din Clanul, că este profesionistă și convingătoare în fața publicului.

„Categoric, adică ar fi și păcat aș putea spune, după o reușită a unui rol, ceilalți producători sau regizori să nu fie interesați de prestația unui actor care deja a demonstrat public că poate fi profesionist și convingător în fața publicului.”, a mai spus, potrivit sursei citate, George Ivașcu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net