Actrița Tania Popa, amintiri dureroase din copilărie: «Ajunsesem să dau cu cuțitul în masă, lângă mama»

21 martie 2022 20:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actrița Tania Popa este cunoscută de o țară întreagă datorită spectacolelor în care joacă și a energie debordante pe care o are. Oriunde pășește aduce cu ea o stare de bine, iar zâmbetul ei este molipsitor. Puțini știu ce drame ascunde îndrăgita acriță. 

Tania Popa a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare despre perioada copilăriei și a adolescenței. Tania a povestit că a fost scăpată în cap, la doar nouă luni, de nașul ei. Atunci a suferit o comoție cerebrală.

Citește și: Tania Popa, dezvăluiri dureroase despre tatăl care a decedat

Mai târziu, la doar trei anișori a căzut pe un cuib de viespi care au înțepat-o. A intrat în șoc anafilactic, iar medicii au fost nevoiți să îi provoace coma indusă pentru a-i salva viața. A petrecut trei luni pe patul de spital, în stare comatoasă. 

Copilăria artistei nu a fost una dintre cele mai fericite. Tania a dezvăluit că a fost un copil foarte independent și descurăreț, iar părinții ei nici măcar nu știau în ce clasă este. În adolescență a avut numeroase conflicte cu mama sa și recunoaște că i-a provocat multă durere celei care a adus-o pe lume.

Nu de puține ori a reacționat exagerat, a țipat, a trântit uși sau chiar a înfipt cuțitul în masă pentru a-și face auzită părerea. Privind în urmă, Tania regretă reacțiile necontrolate, dar este mândră că în prezent a învățat să își controleze emoțiile și furia. 

„M-am speriat că n-am știut să-mi controlez furia. Am fost internată câteva luni bune, că îmi explodase psoriazisul. Am regretat că m-am certat foarte urât cu mama, să țip până când să-i fie frică să mai scoată un cuvânt, să dau cu cuțitul în masă lângă ea, chiar dacă nu era vinovată.”, a fost dezvăluirea șocantă a actriței. 

Vezi și: Cum a slăbit Tania Popa cinci kilograme în trei săptămâni

Tatăl Taniei a murit la 49 de ani din cauza unei greșeli stupide 

Tania a povestit și unul dintre cele mai marcante episoade ale vieții sale. Actrița și-a pierdut tatăl când avea doar 20 de ani. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a băut accidental antigel, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Vedeta a povestit că a suferit nespus când a aflat despre moartea absurdă a părintelui său și a avut nevoie de ani întregi pentru a procesa trauma. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe