#Exclusiv Click!

Adi Nartea, dezvăluiri incitante despre scenele de dragoste pe care le joacă sub nasul soției: „Emoția e puternică…”

10 octombrie 2024 11:14   Vedete românești

A fost model, iar acum actorul Adi Nartea face furori mai ales în scenele de dragoste din filmele și serialele de televiziune. Șarmantul actor, care este familist convins, ne-a vorbit deschis despre scenele fierbinți pe care le joacă alături de colegele sale actrițe pe micul ecran.

Adi Nartea (43 de ani) va juca rolul unui fotbalist ce aduce cu Adrian Mutu în serialul original „Iubire cu parfum de lavandă” de la Antena 1, serial ce va avea premiera pe 31 octombrie. 

Adi Nartea, mărturisiri despre scenele de dragoste din seriale 

Șarmantul actor a studiat bine comportamentul fotbaliștilor înainte de a juca acest rol, iar cum serialul este unul de dragoste ne așteptam să vedem scene de amor incitante pe micul ecran. 

Prezent la lansarea serialului, Adi Nartea ne-a vorbit deschis despre scenele de dragoste pe care le joacă perfect, deși actorul se declară familist convins în viața de zi cu zi. 

Pe o scară de la 1-10, Adi Nartea ne-a mărturisit zâmbind că scenele de dragoste nu sunt deloc dificile, în comparație cu alte scene mult mai complicat de interpretat. 

„Aș zice că scenele de dragoste sunt mai ușoare. Așa, pe o scară de la 1 la 10, le-aș pune pe poziția 7. Scenele cu bătăi sunt cele mai grele, nivelul de dificultate e undeva 9 și jumătate. 

Pe 10, adică cele mai dificile, ar fi secvențele de dramă cu mult text, în care chiar trebuie să intri în pielea personajului și trebuie să vorbești cum ar vorbi personajul în condițiile în care emoția este atât de puternică. 

Este foarte greu ca eu, Adi Nartea, în momentul în care deschid o emoție, actor fiind, asta faci, te joci cu emoțiile, deschizi o emoție, trebuie să știi un text de o pagină și jumătate, alea mi se par secvențe de 10 ca greutate. 

Sunt foarte grele, pentru că a avea emoții înseamnă să nu mai coerență. Și tu ca actor trebuie să ai coerență și atunci trebuie să știi textul. Poți să te lași dus de emoție, dar important e să știi textul. Dacă bulibășești textul, toată emoția aia s-a dus”, a dezvăluit Adrian Nartea, în exclusivitate pentru Click!

Actorul Cristian Neacşu completează distribuţia serialului „Iubire cu parfum de lavandă”, de la Antena 1

Actorul Cristian Neacşu vine în completarea distribuției celui mai nou serial original semnat Ruxandra Ion. Serialul, care va avea premiera pe 31 octombrie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, la Antena 1, aduce în prim plan povestea a doi oameni care provin din lumi total diferite, dar care ajung să se întâlnească și să se îndrăgostească, în ciuda diferențelor sociale dintre ei.

Cristian Neacşu îl va interpreta în serial pe Ciprian, poliţistul din satul idilic Podişor. 

„Ciprian, personajul meu, a crescut în sat, dar mereu a vrut să îşi depăsească condiţia. Şi pentru că de mic se uita la filme poliţiste, a vrut să prindă răufăcătorii şi în realitate. Aşa că acum face legea şi în satul de unde a plecat. A plecat Cipi din Podişor, iar acum s-a întors Ciprian. Ciprian Rotaru!

M-am bucurat tare când am primit vestea că o să joc în noul serial semnat de doamna Ruxandra Ion, pentru că, odată cu filmările pentru Camera 609 am descoperit lumea serialelor tv şi m-am îndrăgostit de aceasta. Ciprian e diferit de Marius. 

Ştie că trebuie să se impună pentru a câştiga respectul, nu e naiv, îi place să deţină controlul, pentru că el reprezinta legea! Am exersat privirea severă în oglindă, am patrulat prin casă, am repetat mişcările de imobilizare si acum vă invit şi pe voi să urmăriti Iubire cu parfum de lavanda ca sa vedeţi cum aplică legea Ciprian Rotaru!”, a mărturisit actorul.

Filmările pentru serialul „Iubire cu parfum de lavandă”, realizate în paralel cu două echipe de producţie, sunt în plină desfăşurare într-un sat idilic de lângă Bucureşti. 

Din distribuția serialului fac parte nume consacrate din teatru, film și televiziune: Michaela Prosan, Adi Nartea, Andreea Vasile, Bogdan Albulescu, Magda Catone, Gelu Niţu, Claudiu Istodor, Dani Chişu, Sara Ghimpu, Alexia Caras, Anca Florescu, Ciprian Teodorescu, Ella Prodan, Maria Ţăpuşă, Juno, Cătălin Gheorghe, Rădiţa Roşu, Eric Aradits, Liliana Hodorogea, Ana Turcu, Alina Florescu.

Mai multe