#Exclusiv Click!

Adina Buzatu e tare mândră de fiica ei. Ce reușită a bifat: „E o satisfacție enormă”. Creatoarea de modă dezvăluie ce se poartă toamna aceasta

17 septembrie 2024 9:53   Vedete românești

Adina Buzatu este mai fericită ca oricând! S-a cam întors roata în familia ei și dacă până acum câțiva ani, ea își plimba fiica, acum a devenit un obicei ca fiica celebrei stiliste să își invite mama prin țări străine, la evenimentele pe care ea le organizează din prisma job-ului pe care îl are.

Sara, fiica Adinei Buzatu, are 27 de ani și este de ani de zile pe banii ei. Ea lucrează ca director de marketing pe Asia-Pacific, la o companie tech din Londra și organizează tot felul de meetinguri și evenimente importante, iar Adina Buzatu adoră să îi fie alături fiicei sale în cele mai importante momente din cariera acesteia. Cele două, mama și fiica, se află acum la Sidney, în Australia, și îmbină utilul cu plăcutul.

„A fost o vară frumoasă, sper că va fi și o toamnă, la fel. O să plec cu fiica mea în Australia, pentru că organizează un eveniment mare acolo și îmi face plăcere să mă duc. E o satisfacție enormă și pentru mine și pentru ea, sunt mândră când toți îmi spun: „Te știu de pe Instagram, ești mama Sarei". Sara este director de marketing pe Asia-Pacific, la o companie tech din Londra, lucrează de 5 ani și jumătate deja la ei și organizează un eveniment foarte mare acum, la Sidney, apoi o să ne mai și plimbam puțin”, ne-a povestit pentru Click! Adina Buzatu, foarte încântată de ceea ce a reușit să realizeze până acum fiica ei.

Sara este deja pe banii ei

Se pare că acum, Adina Buzatu se bazează foarte mult pe fiica ei, care, din câte ne-a spus vedeta, este mult mai organizată decât ea și este foarte dorită în cercul de prieteni al stilistei.

„Eu am nevoie acum de sprijinul ei și asta este gluma tuturor prietenilor noștri, pentru că toți știu... La grupul de vacanțe de anul trecut, unde eu plecam cu prietenii mei și Sara nu venea, îmi spuneau să o pun și pe Sara pe grup, pentru că eu am nevoie de tutore. Fiica mea este mai atentă, mai organizată, eu sunt în zona creativă și cu capul în zece direcții. Ea a învățat să aibă totul sub control și bine pus la punct, este foarte bine organizată, are programul pe ore... Petrecem foarte mult timp împreună, ieșim la petreceri...”, ne-a mai spus Adina Buzatu despre relația pe care o are cu fiica ei a cărei zi de naștere urmează în curând.

„Sara își face ziua peste două săptămâni și o să invităm prietenii mei, prietenii ei, va fi o gașcă comună. Este cel mai greu lucru să îi fac un cadou Sarei, pentru că nu este pretențioasă deloc, nu își dorește lucruri, nu vrea marea cu sarea, fiind pe banii ei și câștigând fiecare bănuț este mai atentă la lucruri și la ce își cumpără”, se gândește Adina Buzatu despre fiica ei, bucurându-se cumva de modul în care a educat-o și a crescut-o, dar fiind totuși în dificultate pentru că nu știe ce cadou să îi cumpere acum.

Ce se poartă în această toamnă 

Adina Buzatu știe exact ce se poartă în toamna aceasta și ce elemente de styling și vestimentație nu ar trebui să ne lipsească din garderobă. Piesele oversize sunt un must în această toamnă, iar culorile mai închise și materialele naturale rămân la modă.

Purtăm oversize, rămânem pe varianta aceea slim, dar nu slim skinny, ușor mai relaxat, nu acei pantaloni mulați și acele sacouri care abia intră pe noi. Purtăm culori, verdele, kaki-ul, bejul, ocru, arămiu, acel oranje închis, purtăm culorile tomnatice, bleumarinul poate să rămână în garderobă în cazul bărbaților pentru costumul de birou, materialele naturale sunt extraordinar de plăcute pe piele și foarte sănătoase”, ne sfătuiește Adina Buzatu.

Maletele, piesa de rezistență a iernii

Nu aruncăm totul din garderobă. Anul acesta se poartă cămășile hibrid care merg purtate peste o cămașă normală, acel over shirt, sau chiar peste tricouri sau maleta, putem pune deasupra un pulover tricotat și arată extraordinar. Se poartă maletele, piesa mea de rezistență pentru iarnă, îmi plac mult paltoanele de diferite dimensiuni, și nu îmi lipsesc niciodată din dressing”, a mai adăugat Adina Buzatu în materie de styling pentru sezonul acesta.

Mai multe