Ce facultate va urma fiica lui Virgil Ianțu, Jasmina, în străinătate. Prezentatorul TV este un tată mândru: „Ne ducem cu ea, stăm câteva zile”

Virgil Ianțu (53 de ani) este un tată mândru! Fiica sa, Jasmina, în vârstă de 19 ani, tocmai ce a a absolvit liceul și a ales să studieze în străinătate. De asemenea, tânăra a ales un domeniu total diferit de cel în care activează tatăl ei. Ce facultate va urma Jasmina?

Ce facultate va urma Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu / foto: arhiva Click!
Ce facultate va urma Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu / foto: arhiva Click!

Virgil Ianțu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România, în vârstă de 53 de ani, este un adevărat sprijin pentru fiica sa, Jasmina, în vârstă de 19 ani, care se pregătește să plece la studii în străinătate. Mai exact, tânăra a ales ca pe viior să urmeze cursurile Roches Global Hospitality Education, o școală de turism și servicii hoteliere din Marbella, Spania.

Virgil Ianțu: „Am avut grijă”

Cea mai bună investiție pentru niște părinți este educația copilului. Atunci stai liniștit, că se formează. Ne ducem cu ea, stăm câteva zile și după care ne întoarcem fiecare la treaba noastră. Ținem legătura, mai mergem noi, mai vine ea.

A avut o casă deschisă. Noi am avut parte de socializare foarte multă, cu gașca noastră, cu prietenii noștri, vacanțe împreună. Mie mi se pare că fiecare etapă e grea dacă te implici și dacă ții aproape acolo.

De la datul cu fundul de pământ la 1-2 ani, până acum, când adolescența e cea mai grea perioadă, pentru că sunt pericole mai mari. Am avut grijă. Pentru că am început de devreme relația bună cu ea și deschisă, am putut gestiona. Amândoi am contribuit și ea este, de asemenea, în relație cu ambii părinți. Este importantă educația de caracter. Devii un profesionist bun, dar trebuie să înveți să devii și om”, a declarat Virgil Ianțu, conform romaniatv.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net