#Exclusiv Click!

Adrian Minune, cadou special din partea lui Messi, chiar de ziua lui! Celebrul manelist a împlinit 50 de ani și s-a serbat printr-un adevărat maraton muzical! Unde îl duce soția?

25 septembrie 2024 13:14   Vedete românești

Adrian Minune a împlinit 50 de ani ieri, pe 24 septembrie, și a ținut-o într-o petrecere încă de luni seara. Artistul a susținut două spectacole cu prilejul acestei aniversări, la o cunoscută berărie din Capitală.

Luni și marți seara au urcat pe scenă peste 20 de artiști, un adevărat maraton și regal muzical, toți greii manelelor și nu numai fiindu-i alături lui Adrian Minune, la ceas aniversar.

Adrian Minune a avut invitați unul și unul, care au fost puși în dificultate, mai ales atunci când a venit vorba despre ce cadou ar putea să îi facă celebrului manelist care are de toate și nu îi lipsește nimic. Până și familia lui, cele două fete ale sale, Karmen și Adriana Simionescu, nu prea au știut ce cadou să îi cumpere tatălui lui.

Adrian Minune, cadou special

Evenimentul a fost prezentat de Mister Bursucu, bun prieten cu familia Minune, care i-a oferit artistului un moment special pe scenă. Minune a primit în dar un tricou semnat de și mai celebrul fotbalist Messi, la împlinirea celor 50 de ani.

„Chiar el, Messi, îți jur! S-a gândit la tine! Ți-a trimis tricoul lui, cu semnătura lui, în original. Este semnătura lui Messi, cadou special pentru tine, Adrian Minune! Messi, Leo Messi îi urează "La mulți ani" lui Adrian Minune și îi trimite tricoul lui oficial, cu tot cu semnătură!", a spus Bursucu, prezentatorul evenimentului pe scenă, în timp ce-i înmâna interpretului binecunoscut de toată lumea cadoul personalizat.

„Nu se putea o zi mai frumoasă ca asta!", a exclamat sărbătoritul, simțindu-se flatat de momentul respectiv.

Printre invitații lui Adrian Minune la spectacolul său s-au aflat Vali Vijelie, Luis Gabriel, Connect-R, Vlăduța Lupău, Minodora, Țancă Uraganul, Georgiana Lobonț, Maria Constantin, Culiță Sterp, Leo de la Roșiori, Elis Armeanca, Bogdan de la Ploiești, Sorinel Puștiu și foarte mulți alți artiști.

Daruri multe pentru Adrian Minune

„Cifrele nu contează!”

La 50 de ani Adrian Minune se simte foarte bine, cu 14 kilograme în minus, și extrem de energic. A primit multe cadouri din partea familiei și a prietenilor săi, printre care parfumuri, haine, pantofi, dar cel mai important a fost că a cântat și a urcat pe scenă alături de toți cei trei copii ai săi, și a primit în dar de la soție o vacanță în America.

„Avem un spectacol extraordinar, cu 20 de capete de afiș, o să fie foarte frumos. Mă simt foarte bine, ca la 20 de ani! Cifrele nu contează! Mă bucur de orice cadou, cel mai mare cadou sunt copiii mei cu care am cântat acum împreună. Soția mea știe să facă cadouri. Mi-a făcut cadou cum o vacanță, cred că o să mergem la Las Vegas!", ne-a mărturisit Adrian Minune, care va face o tradiție de acum încolo, pe 23 și 24 septembrie, de a cânta la berăria din inima Bucureștiului.

Mai multe