Alexandra Stan a lăsat în urmă mariajul ratat. Cum a reușit să treacă peste despărțirea de Emanuel

21 ianuarie 2022 12:41   Vedete românești

Anul 2021 a fost unul complicat pentru Alexandra Stan din punct de vedere emoțional. S-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea, însă povestea de dragoste s-a încheiat la fel de repede cum a început. Cei doi au divorțat la mai puțin de jumătate de an de la căsătorie. 

Alexandra Stan a traversat un adevărat carusel emoțional în anul 2021. A îmbrăcat rochia de mireasă și a divorțat în timp-record de cel pe care îl considera alesul ei. Solista a dezvăluit, într-un interviu acordat publicației Viva!, cum a reușit să facă pace cu trecutul și să treacă peste durerea provocată de despărțire. 

Întrebată care sunt concluziile pe care le-a tras în urma divorțului, Alexandra a mărturisit că despărțirea i-a arătat faptul că trebuie să fie mai pragmatică și să nu se mai lase ghidată atât de mult de emoții și sentimente. Artista a povestit și cum reușește să depășească momentele dificile din viața sa.

Alexandra a declarat că încearcă să analizeze obiectiv situațiile dificile în care se află și să indentifice care au fost acțiunile care au adus-o într-un punct nedorit. Atunci când simte că este depășită de ceea ce se întâmplă, solista apelează la ajutorul divinității, după cum ea însăși a declarat. 

"Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: „Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele", a povestit Alexandra. 

Artista a dezvăluit că întotdeauna se prezintă oamenilor așa cum este și că uneori poate părea o femeie inabordabilă, foarte puternică și sigură de forțele proprii, iar în alte ocazii, o persoană delicată, care are nevoie de protecție și afecțiune. 

"Nu se ascunde nimic, eu sunt așa cum mă vedeți, uneori vulnerabilă, uneori foarte puternică, uneori feminină și sexy, alteori masculină. O femeie capabilă de multe lucruri, de multe acțiuni pe care le întreprinde singură, dar totodată o persoană emoțională, sensibilă și cu multă iubire de împărtășit", a declarat Alexandra Stan. 

Alexandra s-a îndrăgostit fulgerător de Emanuel, cel alături de care a ajuns în fața ofițerului stării civile în primăvara anului 2021. Bărbatul cu care solista a fost căsătorită se numește Emanuel, are 35 de ani și a fost consilierul de dezvoltare personală al solistei.

Se pare că, în timpul ședințelor, cei doi au realizat că îi leagă mai mult decât o interacțiune pacient-consilier, iar bărbatul a fost cel care a făcut primul pas spre inima Alexandrei. Din nefericire, povestea lor s-a încheiat la fel de repede cum a început, iar Alexandra consideră eșecul mariajului ca fiind o lecție de viață pe care o va ține minte. 

     Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Mai multe