Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Fiul artistului este îngrijorat

15 septembrie 2022 13:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alexandru Arșinel, 83 de ani, a fost transportat de urgență la spital, după ce în urmă cu câteva luni, fii săi l-au externat din azilul unde era îngrijit și l-au dus acasă. Actorul a întâmpinat din nou probleme de sănătate, care au necesitat intervenția imediată a medicilor. 

Bogdan Arșinel, fiul maestrului, a fost zărit în interiorul unității medicale, stând pe scaun în timp ce aștepta vești din partea doctorilor, despre starea de sănătate a tatălui său, notează SpyNews

Nu rata nici: Fiul lui Alexandru Arșinel infirmă speculațiile despre starea actorului: «Tata e bine»!

În luna august, Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la Spitalul Fundeni, la secția de Terapie Intensivă, pe secția  de urologie. Actorului i se făcuse rău în timp ce se afla în azilul de bătrâni din zona Otopeni, iar personalul a chemat Salvarea. Potrivit medicilor care l-au examinat la acea vreme actorul contactase o infecție nosocomială. 

Hai să afli și: Casa lui Alexandru Arșinel a fost spartă de cinci ori. Cum arată acum

Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! A început să se vindece”, declara la acel moment fiul lui Alexandru Arșinel. 

Azilul de cinci stele în care era internat Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a întâmpinat mari probleme de sănătate în ultimii ani. Actorul  suferit două operații pe cord deschis, iar în timpul celei de-a doua intervenții, i s-a implantat un stimulator cardiac. Ulterior, Arșinel a fost internat de către fii săi într-un centru de lux, pentru bătrâni, unde actorul a beneficiat de îngrijiri paleative. La centrul respectiv, pacienții aveau acces la piscină cu jacuzzii și saună. 

Citește și: Uite în ce azil de cinci stele este cazat Alexandru Arșinel. Are piscină și jacuzzi! Cât plătește fiul lunar?

Click! a relatat în exclusivitate la vremea aceea ce despre condițiile extraordinare în care locuia Alexandru Arșinel, la azilul din Otopeni. Poți citi mai mai multe despre acest subiect AICI. 

Mai multe