Alexandru Ciucu, declarații surprinzătoare: „Părinții ar trebui să rămână împreună”. Se împacă cu Alina Sorescu?

4 octombrie 2024 8:57   Vedete românești

Recent, Alexandru Ciucu a stârnit un val de reacții cu declarațiile sale despre divorțul de Alina Sorescu și despre importanța stabilității familiale pentru copii. Cei doi au avut o frumoasă poveste de dragoste, dar, în urmă cu doi ani, au decis să urmeze căi separate. Procesul de divorț a fost unul anevoios, iar bătălia pentru custodia fiicelor lor a fost punctul central al discuțiilor.

În ultima sa apariție, designerul a vorbit deschis despre impactul divorțului asupra copiilor și a subliniat că ideal ar fi ca părinții să rămână împreună. „Pentru copil, e evident că e cel mai bine ca părinții să rămână împreună. Dar, dacă asta nu se poate, pe locul doi ar fi ca ei să se înțeleagă, iar copiii să petreacă timp egal până la o vârstă când nu o să mai petreacă timp cu niciunul dintre noi, că o să plece singure la mare cu colegii și prietenii”, a spus Ciucu, citat de wowbiz.

Designerul a menționat că, în prezent, nu au stabilit un program de vizită pentru copii, funcționând pe baza unei ordonanțe temporare. „S-a cerut suspendarea, s-a revenit la varianta din ordonanță. Acum mai avem un termen relativ curând și sper ca lucrurile astea să se îndrepte. Cred că dacă Dumnezeu a făcut bărbatul și femeia egali, ei trebuie să fie egali și în fața copiilor”, a adăugat el.

„Copilul trebuie să aibă dreptul și la mama și la tată"

Ciucu a subliniat că ambele părți ar trebui să aibă un rol egal în viața copiilor. „Copilul trebuie să aibă dreptul și la mama și la tată, pentru că de la amândoi are de învățat. Dacă tu privezi copilul de prezența unui părinte, nu are nimic de câștigat. Cred că această variantă de jumătate cu jumătate și o înțelegere între părinți ar fi varianta cea mai bună pentru copii”.

Rămâne de văzut dacă Alina Sorescu va reacționa la aceste afirmații și dacă cei doi vor reuși să găsească o cale de a coexista în mod armonios, chiar și după separare. 

Mai multe