Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, din nou împreună de dragul copiilor. Ce spun cei doi despre divorț: „E foarte greu să răspund”

22 iunie 2024 11:07   Vedete românești

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au fost alături de cele două fetițe ale lor, la festivitatea de premiere de la încheierea anului școlar. Cei doi au stabilit și cum își vor petrece timpul alături de Carolina și Raisa, pe perioada vacanței.

„Ca de obicei vom fi împreună”

Creatorul de modă și cântăreața nu au reușit să își ducă divorțul la bun sfârșit, pe motiv că își doresc un program deosebit pentru fetițele lor. În ciuda faptului că a trecut prin momente destul de grele, Alexandru Ciucu susține că, la un moment dat, ar vrea să își întâlnească sufletul pereche și să se căsătorească din nou.

Pe de altă parte, bărbatul așteaptă cu nerăbdare să își vadă fiicele la festivitatea de premiere din acest an, iar apoi să plece cu ele în vacanță, mai exact, în Italia. Alături de ei va fi și Alina Sorescu, care nu poate lipsi niciodată, iar asta de dragul fetițelor.

„Fetițele se pregătesc să intre în vacanță. Astăzi este festivitatea de premiere. O să fie premierea Raisei, pentru că termină clasa întâi, apoi a Carolinei, care termină clasa a treia. Va fi o mică petrecere și intră în vacanță. Teoretic, vineri o să fie prima zi de vacanță. Da, ca de obicei vom fi împreună. În orice moment important pentru fete vom fi împreună”, a declarat Alexandru Ciucu pentru Viva.

Alexandru Ciucu, despre divorțul de Alina Sorescu și o nouă iubire

Cât despre divorț, Alexandru Ciucu spune că lucrurile nu se vor încheia curând, existând discuții pe tema programului cu copiii.

„Mai durează. Sunt aceleași discuții și cred în continuare că un program echilibrat pentru orice copil este prioritar”, mai spune el.

În privința vieții sentimentale, creatorul de modă spune că îi este destul de greu să ofere un răspuns concret, drept pentru care lasă timpul să decidă.

„E foarte greu să îți răspund. Cred că orcine care trece prin situația mea nu poate da un răspuns clar. Sunt o persoană optimistă, în general, dar sunt și foarte circumspect în urma situației prin care am trecut” , a mai precizat Alexandru Ciucu pentru sursa citată.

Mai multe