Alimentul de care s-a îndrăgostit Carmen Grebenișan la „Survivor România”. Îl consumă și acasă

8 iunie 2023 17:15   Vedete românești

Pentru majoritatea concurenților de la „Survivor România” întoarcerea acasă din Republica Dominicană a însemnat șansa de a reveni la o viață obișnuită. Însă, în ciuda eforturilor depuse în timpul concursului, au existat și unele lucruri pe care foștii concurenți le-au îndrăgit atât de mult, încât le practică și acasă. Iar pentru Carmen Grebenișan, este vorba despre un preparat din bucătărie!

Deși „Survivor România” este o emisiune care testează la maxim limitele și determinarea tuturor concurenților, asta nu înseamnă că viața din Republica Dominicană nu a avut și părți bune! Deși, în mare parte, întoarcerea acasă a însemnat pentru concurenți șansa de a reveni la viețile lor obișnuite, însă există și unele obiceiuri pe care le-au păstrat din timpul emisiunii. Iar când vine vorba despre Carmen Grebenișan, acest lucru este un anumit preparat pe care îl adoră și acum!

Mai precis, acest aliment a devenit o parte importantă din dieta de la „Survivor România” din necesitate, însă Carmen Grebenișan a observat unele beneficii pentru sănătate. Finalista din această ediție a emisiunii este, acum, o mare împătimită de fasole! Ba chiar mai mult decât atât, aceasta a împărtășit cu urmăritorii ei de pe pagina de Instagram mai multe rețete pe care le-a pregătit personal, ce au la bază fasolea!

Fasolea, alimentul devenit favoritul lui Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan le-a spus urmăritorilor de pe pagina ei personală de Instagram că a observat mai multe efecte benefice, după ce a început să consume mai multă fasole. „Am făcut o rețetă de fasole, vreau să mănânc mai des fasole. Am mâncat în Survivor fasole aproape zilnic și am văzut că mi-au crescut firicele noi de păr, foarte multe”, a spus fosta concurentă de la „Survivor România”.

Ea pune pe seama dietei pe bază de fasole, schimbările pe care le-a observat, deoarece acest aliment a fost, practic, singurul pe care l-a mâncat constant, în timpul „Survivor România”. Fasolea și lintea au fost, de departe, alimentele cele mai comune în farfuriile concurenților din Republica Dominicană.

Mai multe