Amalia Enache, complet goală, în natură: „Nu tu faianță, nu tu perdeluță. Dușul în care nu poți suferi de claustrofobie”

14 iunie 2022 14:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Amalia Enache, 44 de ani, a oferit fanilor o priveliște de neuitat, căci știrista de la PRO TV a publicat o serie de imagini în premieră, în care nu poartă deloc haine. Vedeta a renunțat la inhibiții și a împărtășit fanilor câteva imagini din vacanță. 

Prezentatoarea știrilor PRO TV, mămica unei fetițe superbe în vârstă de șase ani, și-a dezvăluit feminitatea și senzualitatea într-o manieră unică, așa cum nu a mai făcut-o niciodată, ceea ce a atras imediat simpatia fanilor. 

Nu rata și: Amalia Enache: "E foarte greu să fii părinte singur"

Amalia Enache a luat o pauză de la ritmul stresant al vieții cotidiene și s-a refugiat într-o regiune montană cu priveliști de vis, pentru puțină relaxare. În loc de un resort all inclusive cu piscină, vedeta a optat pentru o casă cu dușul în curte și cu o priveliște superbă, care-ți taie răsuflarea. 

În această atmosferă sălbatică de poveste, Amalia Enache a încercat să se apropie mai mult de natură, așa că a renunțat complet la haine și s-a pozat goală în timp ce se afla la duș. Desigur, nu vorbim despre o cabină de duș ultramodernă, așa cum afișează orice vedetă pe rețelele de socializare, ci mai degrabă de una făcută din paie de stuf și stâlpi de lemn. 

Te-ar interesa și: Amalia Enache și Tavi Clonda s-au distrat la film. Ce mari și frumoase sunt fetițele lor!

Vedeta a pus în dreptul imaginilor o decriere extrem de grăitoare a locului superb în care a ales să-și petreacă vacanța. 

,,Nu tu faianță, nu tu perdeluță. Dușul în care nu poți suferi de claustrofobie.", a scris Amalia Enache. 

Amalia Enache și soțul ei au o relație discretă

Amalia Enache este mămica unei fetițe Alma, de aproape șase, iar tatăl micuței, Claudiu Anghel, este make-up artist și îi place să stea mai mult în afara reflectoarelor. Vedeta TV și partenerul ei se bucură de o relație discretă, cei doi sunt căsătoriți, iar bărbatul locuiește în România. 

Independentă din fire, Amalia Enache consideră că a tatăl fiicei sale este sufletul ei pereche și că există o conexiune specială, atipică între ei. 

,,Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi.", a dezvăluit Amalia Enache pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe