Ana Baniciu a schimbat nașii bebelușului. Ce a decis împreună cu soțul ei

7 iunie 2024 15:32   Vedete românești

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, traversează o perioadă de maximă fericire! Pe data de 4 iunie, au devenit pentru prima dată părinți, artista a adus pe lume un băiat perfect sănătos. Raluka a fost alături de prietena ei. Făcând o vizită la spital, a fost întâmpinată cu o surpriză inedită! În ce mod a anunțat-o Ana Baniciu că a ales-o drept nașa primului ei copil?

Ana Baniciu anunța în urmă cu ceva timp că Nadina, una dintre cele mai bune prietene ale sale, îi va boteza micuțul, dar se pare că s-a răzgândit. Împreună cu soțul ei, Edi Kovacs, au decis că nașa băiețelului va fi, de fapt, Raluka! Cântăreața a fost alături de buna ei prietenă. Când a mers la spital pentru a vedea cum se simte proaspăta mămică, dar și pentru a-l cunoaște pe bebe, Raluka a avut parte de o surpriză uriașă! Cum a fost anunțată că va fi nașă?

Atunci când l-a văzut pentru prima dată pe bebelușul prietenei sale, care stătea cuminte în pătuțul lui, a observat că pe hăinuțele lui era scris un mesaj, care a emoționant-o până la lacrimi. Cu ajutorul fiului ei, Ana Baniciu o anunța pe prietena sa că a ales-o drept nașa primului ei copil.

„Ia uite cine a venit în vizită... Ralu, nașa mea”, era mesajul de pe body-ul bebelușului.

„Am făcut nașa să plângă”

Întregul moment a fost filmat chiar de Ana și publicat apoi pe pagina sa de Instagram. „Bebelușul a făcut prima lui surpriză. Am făcut nașa să plângă”, a scris artista în dreptul videoclipului.

Ana Baniciu a devenit pentru prima dată mămică pe data de 4 iunie 2024. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar alături de ea în momentele speciale a fost și soțul ei, Edi Kovacs. Deși cântăreața ar fi preferat o naștere naturală, tatăl ei a dezvăluit că aceasta a avut loc prin cezariană, deoarece bebelușul era destul de mare.

Mai multe