Ana Baniciu a devenit mămică! A născut un băiețel perfect sănătos. Primele declarații ale tatălui vedetei: „Este un bebeluș superb”

Fericire mare în familia Anei Baniciu. Artista a adus pe lume, marți, 4 iunie, un băiețel perfect sănătos. Ea și soțul ei, Edy Kovacs, au devenit părinți pentru prima dată, iar tatăl cântăreței a făcut și primele declarații despre nepotul său.

Ana Baniciu a născut un băiețel perfect sănătos / foto: colaj Instagram
Ana Baniciu a născut un băiețel perfect sănătos / foto: colaj Instagram

Ana Baniciu a născut și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Deși termenul pentru venirea pe lume a bebelușului era pe data de 12 iunie, iată că cel mic s-a grăbit și s-a născut marți, 4 iunie. Artista și soțul ei, Edy Kovacs, au devenit părinți pentru prima dată și au avut de o zi plină de emoție și de bucurie atunci când l-au ținut pentru prima dată în brațe pe micuț.

Tatăl cântăreței, Mircea Baniciu, a dezvăluit că aceasta a născut prin cezariană, fiind sarcina destul de mare, deși ea își dorea să nască pe cale naturală. De asemenea, a primit poze cu băiețelul și s-a îndrăgostit din prima clipă, mărturisind că este un bebeluș superb.

„Bebe este atât de frumos”

„Știți ce frumusețe de băiat este? Este un bebeluș superb! Ana este ok, este în refacere. Sarcina era foarte mare și a trebuit să nască prin cezariană, dar totul este perfect. Bebe este atât de frumos. Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav.

Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect, i-am zis să se uite bine la el, să îl controleze, că este fiul lui și o să aibă multă treabă cu el în anii următori. Este foarte frumos, este bine. Încă nu mă simt bunic, până nu îl voi lua de mâna și vom merge în parc”, a declarat tatăl artistei, Mircea Baniciu, pentru playtech.ro.

Totodată, cu toate că este nerăbdător să își strângă în brațe nepotul, bărbatul va aștepta 2-3 zile până când vor ajunge acasă: „Nu o să merg la spital, în 2,3 zile se vor întoarce acasă, iar eu voi fi plecat, am de susținut niște spectacole. Astăzi în niciun caz nu voi ajunge, dar mâine sper să ajung să îi fac o vizită, ori acasă dacă o externează, ori la spital”, a mai spus Mircea Baniciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net