Cum a reacționat Mircea Baniciu la vestea că va fi bunic: „Viitorul nepot să nu...”

Ultima actualizare:

Showbiz-ul românesc se umple de bucurie și entuziasm odată cu vestea momentului: Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, se pregătesc să devină părinți. Cei doi au reușit să țină ascunsă vestea timp de aproape 5 luni, iar recent le-au împărtășit totul și fanilor. Iată însă cum a reacționat Mircea Baniciu atunci când a aflat că va fi bunic!

cub ana baniciu mircea baniciu png

Cum a reacționat Mircea Baniciu la vestea că va fi bunic

Ana Baniciu se află în culmea bucuriei, artista abia așteaptă să devină mamică alături de soțul său Edy Kovacs. Ana și Edy s-au cunosuct în 2020, n timpul pendemiei, chiar în perioada în care artista s-a îmbolnăvit de covid. Pe atunci, Edy a avut mare grijă de ea și așa a ânceput povestea lor. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2023, iar recent au început renovările pentru noua lor locuință, o vilă din centrul Bucureștiului pe care Ana a moștenit-o de la bunicii săi. Ei bine se pare că cei doi s-au apucat de proiect fix pentru că familia li se mărește cu un nou membru și mai exact, un băiețel!

Artista și-a anunțat și apropiații care s-au bucurat nespus. Mircea Baniciu se pare că a fost coplieșit de emoție însă își dorește un singur lucru: să nu fie strigat „tataie” de către nepoțel.

O să vedeți pe Instagram! O să fac un videoclip. I-am anunțat pe fiecare în parte! Pe majoritatea mi-am dorit să îi anunț față în față și am și filmat! Edi filma, eu îi anunțam. O să facem un colaj lacrimogen în care o să vă arăt cum au reacționat apropiații, Raluka, tata, bunica! Am fost la Târgu Jiu ca să îi spunem bunicii! Tata nu, plânge, rar plânge tata! Este foarte emoționat. Are o singură dorință, ca viitorul nepot să nu îl numească tataie! În rest, este foarte fericit pentru noi și se bucură! Este primul lui nepot”, a spus Ana Baniciu celor de la Ego.ro.

Cât despre modul în care decurge sarcina, Ana a spus că se simte minunat! Nu are pofte și abia a luat în greutate.

Nu am nicio poftă! M-am îngrășat puțin, dar nu încât să se vadă foarte rău! E normal! Mă duc cu valul. Vreau să se întâmple toate așa cum trebuie să se întâmple! Mă gândeam zilele trecute că nu am cumpărat absolut nimic pentru acest bebeluș, nici măcar o bluză!”, a mai adăugat artista. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net