Ana Baniciu, prima imagine cu bebelușul. Fanii sunt în extaz! FOTO

5 iunie 2024 17:11   Vedete românești

Ana Baniciu a devenit mămică în urmă cu doar câteva ore, și a postat pe Instagram prima imagine cu bebelușul. Nu doar ea și partenerul ei, Edy Kovacs, sunt în culmea fericirii, ci și apropiații și fanii. Tânăra cântăreață a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care o face să simtă pentru prima dată gustul maternității. 

Fericirea este la cote maxime în familia Anei Baniciu, după ce tânăra a devenit mămică pentru prima dată. Ea și partenerul său traversează cele mai frumoase clipe ale vieții lor, după ce au ținut în brațe rodului iubirii dintre ei. 

Ana Baniciu, prima fotografie după ce a devenit mămică

Cu toate că termenul pentru venirea pe lume a băiețelului era pe data de 12 iunie, el și-a grăbit venirea și s-a născut ieri, 4 iunie. Recent, cântăreața a postat și prima imagine cu familia sa, în care apare ținând în palme piciorușul bebelușului ei. 

Mircea Baniciu, prima declarație după ce a devenit bunic 

Tatăl Anei Baniciu este în culmea fericirii și a oferit prima declarație despre modul în care a decurs nașterea nepoțelului său. Mircea Baniciu a dezvăluit faptul că fiica sa a fost nevoită să nască prin cezariană din cauza faptului că sarcina era prea mare. 

„Știți ce frumusețe de băiat este? Este un bebeluș superb! Ana este ok, este în refacere. Sarcina era foarte mare și a trebuit să nască prin cezariană, dar totul este perfect. Bebe este atât de frumos. Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav.

Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect, i-am zis să se uite bine la el, să îl controleze, că este fiul lui și o să aibă multă treabă cu el în anii următori. Este foarte frumos, este bine. Încă nu mă simt bunic, până nu îl voi lua de mâna și vom merge în parc”, a declarat tatăl artistei, Mircea Baniciu, pentru playtech.ro.

Mai multe