Ana Bodea a spus adevărul despre relația cu Valentin Butnaru! Cum îi afectează diferența de vârstă de 15 ani: „Hai să nu...”

11 iulie 2024 13:18   Vedete românești

Ana Bodea se numără printre tinerele actrițe cele mai apreciate în lumea showbiz-ului românesc. Personajul Lia, din serialul „Lia-soția soțului meu”, i-a adus aprecierea telespectatorilor și se pare că și a reușit să se remarce și în ochii unuia dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România, Valentin Butnaru. După aproape un an de relație, cei doi se pare că sunt mai îndrăgostiți ca oricând, dovadă stau și declarațiile pline de dragoste pe care Ana le face despre Valentin. Tânăra a dezvăluit însă și cum îi afectează uneori diferența de 15 ani.

Ana Bodea a spus adevărul despre relația cu Valentin Butnaru!

Ana a povestit despre momentul în care l-a întâlnit prima dată pe Valentin Butnaru. Se pare că cei doi se cunoașteau de mai multă vreme, iar Ana avea ochi pentru el încă de pe atunci. Viața a făcut ca cei doi să se reîntâlnească după câțiva ani și să înceapă o frumoasă relație de iubire. Vedeta a povestit în detaliu cum s-a întâmplat totul.

Cum am spus și mai sus, ne-am cunoscut acum câțiva ani. Mie îmi plăcea de el, ca om, ca bărbat, trebuie să recunoaștem că arată perfect. (zâmbește) Dar l-am iubit cu adevărat când ne-am reîntâlnit și l-am cunoscut pe el: așa cum este, cum se comportă, cum scoate la iveală cea mai bună parte a mea și cele mai frumoase sentimente din lume.”, a spus Ana într-un interviu pentru viva.ro.

Mulți însă au speculat pe tema diferenței de vârstă dintre ei, în condițiile în care valentin este mai mare cu 15 ani decât Ana. Totuși vârsta n-a fost un impediment în calea iubirii lor. Actrița recunoaște însă că mai există și între ei momente tensionante, dar reușesc să facă față cu brio.

Mici discuții apar în orice relație, chiar și în cele de prietenie sau rudenie (zâmbește), deci sunt normale. Încercăm să nu ne supărăm din prostioare. Adevărul este că muncim amândoi foarte mult și preferăm să ne petrecem timpul pe care îl avem împreună în armonie. Noi avem o parolă: „Hai să nu…, dar spus într-un mod amuzant, când unul dintre noi se enervează, celălalt folosește parola. (râde) E important să știi, într-o relație de orice fel, că relația respectivă este atât de puternică încât certurile și discuțiile nu o pot afecta pe termen lung.”, a mai spus Ana pentru sursa citată.

Mai multe