Ana Bodea, actrița din „Lia - Soția soțului meu” a fost la un pas de moarte! Chinul îndurat de iubita lui Valentin Butnaru

Ultima actualizare:

Ana Bodea este în prezent una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră, cunoscută fiind pentru rolul principal din serialul „Lia – soția soțului meu” difuzat pe Antena 1. Cu toate acestea, puțini știu despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în cariera sa de balerină, frumoasa iubită a lui Valentin Butnaru. Pentru a fi cea mai bună, artista a trecut prin mari chinuri fizice și a ajuns să slăbească mult prea mult.

Ana Bodea, actrița din „Lia - Soția soțului meu” s-a luptat cu o boală grea
Ana Bodea, actrița din „Lia - Soția soțului meu” s-a luptat cu o boală grea

Ana Bodea, actrița din „Lia - Soția soțului meu” s-a luptat cu o boală grea și a fost la un pas de moarte

Ana a început să ia lecții de balet de la o vârstă fragedă, fiind înscrisă de părinții ei împreună cu verișoara sa. Talentul său înnăscut a fost remarcat rapid, iar ei i s-a sugerat să continue pe acest drum profesional. La doar 13 ani, mama sa a înscris-o la un curs de vară la Academia de Balet Bolshoi. Acest curs s-a încheiat cu primirea unei scrisori prin care părinții ei erau invitați să o înscrie pentru cursuri permanente la Moscova. Acolo însă, lucrurile au venit cu un mare preț, cel al sănătății. Școala rusească era foarte dură, colegele erau rele și ar fi călcat pe cadavre ca să fie cele mai bune, iar asta i-a făcut rău Anei, după cum a povestit în podcastul moderat de Ilinca Vandici. Marele semnal de alarmă a fost însă atunci când a început să aibă probleme cu greutatea din cauza înformetării. Iată ce boală grea a adus-o aproape de moarte.

Dădeam ture de alergare peste tot: prin casă, în curtea blocului, ieşeam şi iarna la -20 de grade şi alergam. Şi am început să mănânc din ce în ce mai puţin, iar atunci am început să slăbesc. Până am ajuns la greutatea ideală din acel tabel. Problema este că nu am ştiut cum să mă opresc. Eram acolo de la 8 dimineaţa şi ajungeam acasă pe la 23:00 şi nu mâncam. Am slăbit din ce în ce mai mult. Şi-au dat seama şi ai mei că e ceva în neregulă cu mine, dar eram aproape de examen. Am rămas să îmi dau examenul, deşi până şi profesorii începuseră să îmi spună că sunt prea slabă. Ajunsesem la 29-30 de kilograme şi am dat nişte examene foarte grele şi nu ştiu cum am supravieţuit”, a Ana Bodea pentru sursa menţionată anterior.

M-am întors în România, în vacanţă, şi ai mei văzând că nu sunt bine, m-au dus la doctor, iar medicul mi-a zis că dacă voi continua aşa, o să mor. Pentru că la un moment dat, organele cedează”, a mai zis vedeta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net