Cum arată mama Anei Bodea. Actrița din serialul „Lia-Soția soțului meu”, îi seamănă leit! FOTO

Ana Bodea este una dintre cele mai tinere actrițe care s-a făcut remarcată în rândul industriei din România datorită talentului și frumuseții. Protagonista principală a serialului „Lia- Soția soțului meu” are și cu cine semăna. Aceasta a postat în social media, acum ceva timp, o fotografie în care apare alături de mama sa, iar fanii au rămas plăcut surprinși. 

Ana Bodea / foto: arhiva Click!
Ana Bodea / foto: arhiva Click!

Românii au rămas fascinați de frumusețea Anei Bodea și mereu o urmăresc cu mare drag în serialul care se difuzează pe Antena 1. În trecut, cu ocazia zilei de 8 martie, actrița posta pe Instagram o fotografie cu mama sa, femeia care a crescut-o cum nu se putea mai bine și căreia i-a moștenit trăsăturile. 

Cum arată mama actriței Ana Bodea 

În boomerang-ul pe care actrița l-a postat anul trecut pe InstaStory, se poate observa cu ochiul liber cât de tânără și frumoasă este mama acesteia, semn că actrița are cu ce se mândri! 

„La mulți ani, mami. Te iubesc”, a scris protagonista din noul serial Antena 1 alături de boomerang-ul în care apare mama ei, Ada Bodea. 

Mama Anei Bodea / foto: Instagram
Mama Anei Bodea / foto: Instagram

De ce a renunțat Ana Bodea la balet 

Înainte de a deveni o faimoasă actriță, Ana Bodea a practicat baletul și a absolvit o prestigioasă facultate, însă a ales să renunțe la acest drum, considerând că nu o mai împlinește. 

„O să răspund printr-un videoclip. E o întrebare care mi-a fost adresată foarte des, cred că toata lumea m-a întrenat la un moment dat. Pe scurt, eu am început sa dansez la 3 ani și pe la 18 ani, mi-am dat deama că nu mă mai face fericită, nu mai e ce îmi doresc de la viață. Atât. Nu e niciun motiv ascuns.

Atunci când incepi ceva la 3 ani sau cand ești foart mic, te maturizezi și poți să-ți dai seama pe parcursul drumului, că nu mai e ce-ți place și îti dorești să faci altceva și că sunt atâtea lucruri care te-ar putea face fericită”, spunea Ana Bodea, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ela Crăciun
radhu in vizita in dubai jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
the notebook jpg
iulia vantur colaj facebook jpg
jorge instagram jpg
keo jpeg
ionut cercel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net