Anunțul făcut de Ana Bodea și Valentin Butnaru, după un an de relație : „O facem ca la carte”

Ana Bodea şi Valentin Butnaru trăiesc o adevărată poveste de dragoste și sunt un cuplu discret. Cei doi nu au lipsit de la cea mai importantă zi din viața Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman. Și cum actrița și prezentatorul TV au fost invitați la o nuntă, bineînțeles că au fost întrebați când vor fi și ei protagoniștii unui astfel de eveniment.

Ce spun Valentin Butnaru și Ana Bodea despre nuntă / foto: Instagram
Ce spun Valentin Butnaru și Ana Bodea despre nuntă / foto: Instagram

Prezenți la nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman, Ana Bodea și Valentin Butnaru au fost întrebați dacă urmează să se căsătorească și ei. Binențeles, cum au fost întotdeauna un cuplu discret, și de data aceasta actrița și prezentatorul TV au preferat să nu dea prea multe din casă. „Nu dăm detalii. Cine știe... Vedem... Va urma...”, a spus Ana Bodea, într-un scurt interviu pentru Antena Stars.

„O facem ca la carte”

Prezentatorul Observatorului, însă, a dezvăluit că va mai dura până când vor ajunge să facă pasul cel mare, căci vor să facă totul ca la carte și trebuie mai întâi să își ceară iubita de la tatăl ei. „Posibil, cine știe. Trebuie să facem totul ca la carte, trebuie mers la tatăl ei, e mai complicat la noi”, a declarat și Valentin Butnaru.

Printre cei care le-au mai fost alături în ziua în care Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit religios s-au numărat și Ștefan Floroaica și Sânziana Negru, Oana Zara și Bogdan Medvedi, Ioana Blaj și soțul.

Ana Bodea, cunoscută fiind pentru rolul principal din serialul „Lia – soția soțului meu” difuzat pe Antena 1, şi Valentin Butnaru, îndrăgitul prezentator de la Observator, formează un cuplu discret și nu au oferit prea multe detalii din intimitatea relaţiei lor de când s-a aflat că trăiesc o poveste de dragoste. Între cei doi există o diferenţă de aproape 16 ani, însă acest aspect reprezintă doar un atuu, din punctul de vedere al actriţei. Ea are 23 de ani, iar prezentatrul TV 39 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net