Ana Dobrovie, dezamăgită de reacția publicului după participarea la "Survivor": «S-au luat de mine din cauza aspectului meu»

14 februarie 2022 17:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Survivor România continuă! Ana Dobrovie a fost eliminată din competiția desfășurată în Republica Dominicană în cursul săptămânii trecute. Reîntoarsă în România, fosta concurentă care a făcut parte din echipa Războincilor a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Ana Dobrovie a pășit în platoul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță și a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în cadrul competiției. Ana este de părere că a părăsit concursul mult prea devreme și că publicul a taxat-o aspru pentru modul ei de a-și exprima liber punctul de vedere. 

Cel mai mult a deranjat-o faptul că telespectatorii au părut să o judece nu doar pentru atitudinea afișată, ci și pentru forma sa fizică. Ana susține că a fost ținta atacurilor și a vorbelor răutăcioase din cauza intervențiilor de ordin estetic, în special a implantului mamar. 

"Publicul m-a taxat din cauza gurii mele mari, însă din ce am citit acum pe internet lumea s-a luat mai mult de mine din cauza aspectului meu fizic, adică a implatului meu mamar. Pentru multă lume aceste operații sunt un subiect tabu", a declarat Ana, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Pe de altă parte, Ana a relatat că este nespus de fericită că s-a întors acasă pentru că și-a putut revedea copilul de care i-a fost cumplit de dor pe tot parcursul emisiunii. 

Ana Dobrovie i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță că s-a simțit foarte rău și s-a întristat atunci când a citit comentariile răutăcioase din partea internauților. Ana nu consideră că a fost slab pregătită din punct de vedere fizic, însă recunoaște că a fost destul de lentă pe unele dintre porțiunile de traseu, iar asta a costat-o destul de mult, în final. 

Fosta concurentă a dezvăluit că s-a înțeles cel mai bine cu Blaze, însă nu a legat o relațiie de prietenie, căci fiecare persoană aflată în concurs lupta pentru ea, nu pentru echipă. 

Competiția de la Survivor devine din ce în ce mai intensă, iar concurenți noi s-au alăturat ambelor echipe. Echipa Faimoșilor s-a mărit, după ce gimnastul Marian Drăgulescu și dansatoarea Natalia Duminică au sosit în Republica Dominicană pentru a demonstra că merită titlul de supraviețuitor și suma de 100.000 de euro pusă în joc. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Mai multe