Ana Odagiu, sărut pasional cu un actor faimos de la Hollywood: „L-am pupat” FOTO

13 ianuarie 2024 7:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ana Odagiu și-a îndeplinit visul! Plecată în Praga, actrița a avut ocazia să îl întâlnească pe unul dintre cei mai râvniți bărbați de pe planetă, pe nimeni altul decât pe Brad Pitt. Întâlnirea a fost încununată cu un sărut, iar celebrul actor a stat neclintit!

Ana Odagiu crede în visurile ei și nimic nu o poate opri! Talentata actriță, s-a căsătorit cu acte în regulă în septembrie 2023, cu actorul Condrad Mericoffer, după o relație de un an și jumătate. Cei doi au sărbătorit evenimentul special din viața lor la un restaurant aflat foarte aproape de locul unde își desfășoară o bună parte din activitate, și anume, Teatrul Național din București.

Chiar dacă mariajul Anei Odagiu funcționează perfect, aflată la Praga, împreună cu sora ei, Monica Odagiu, actrița nu s-a putut abține să nu îl sărute pe Brad Pitt când acesta i-a „sărit” în cale.

„L-am pupat pe Pitt între nas și gură, pentru că acolo, sigur nu l-a mai pupat nimeni! În rest, poze cu rudele mele sărace din străinătate”.

Din poze, și Brad Pitt pare a fi încântat de întâmplare, chiar dacă totul s-a petrecut la Muzeul de Ceară „Madame Tussauds”. Citește mai multe pe canal33.ro.

Mai multe