Ana Odagiu s-a căsătorit! Primele imagini cu sora Monicăi Odagiu în rochie de mireasă

Ultima actualizare:

Nuntă mare în showbizul românesc! Ana, sora Monicăi Odagiu, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Conrad Mericoffer. Vedeta a îmbrăcat o rochie de mireasă pe cât de simplă și elegantă, pe atât de plăcută!

Ana Odagiu s-a căsătorit cu Conrad Mericoffer / Sursă foto: Facebook
Ana Odagiu s-a căsătorit cu Conrad Mericoffer / Sursă foto: Facebook

Ana Odagiu, primele imagini în rochie de mireasă

Pe contul său de Facebook, Ana a postat primele imagini de la eveniment, alături de o scurtă poveste a rochiei de mireasă, pe care se pare că a îndrăgit-o din prima. 

„Cuvintele mi-au rămas mici, poveștile din spate sunt multe, așa că voi spune doar ce am spus și atunci: DA

Povestea rochiei: prima probată și instant calificată”, a scris Ana Odagiu, în dreptul imaginilor.

Pentru machiaj, Ana Odagiu a ales ceva discret, un make-up lejer, iar părul l-a coafat desprins, în bucle foarte slabe. Buchetul a fost unul multicolor și se pare că pe același principiu al lejerității a mers și proaspătul mire, Conrad Mericoffer. 

Acesta a îmbrăcat o cămașă subțire, smart-casual, cu o pereche de pantaloni de culoare bej și o pereche de mocasini kaki. La mână a purtat un ceas, iar cei doi s-au asortat perfect. Internauții i-au transmis Anei felicitările lor, admirând faptul că a ales să fie o mireasă atât de simplă, dar atât de frumoasă. 

Ana Odagiu s-a căsătorit cu Conrad Mericoffer / Sursă foto: Facebook
Ana Odagiu s-a căsătorit cu Conrad Mericoffer / Sursă foto: Facebook

Ana Odagiu nu era sigură pe relația cu Conrad Mericoffer

În urmă cu doar câteva luni, undeva în toamna anului 2022, Ana Odagiu povestea, pentru Click!, că nu este atât de sigură de relația pe care o are. Drept urmare, nu putea să confirme sau să infirme legătura amoroasă. Cu toate acestea, iată că Ana Odagiu a ajuns, deja, în fața ofițerului de Stare Civilă. Frumoasa blondină a îmbrăcat rochia de mireasă și a surprins pe toată lumea cu alegerea ei: o ținută simplă, elegantă, dar superbă!

«Am fost la “Te cunosc de undeva”, iar apoi “Splash!”. Eu iubesc! Şi nu prea mănânc. Nu se vede că iubesc? Iubesc în perioada asta şi cam atât. Pe cine iubesc? Secret. Nu vreau să spun că sunt cu Conrad pentru că suntem la început. Suntem bine. Ce proiecte am? Deocamdată, nu ştiu. Suntem în aşteptare. Sunt în aşteptare, pe Antena 1, să vedem ce se mai întâmplă.», a declarat Ana Odagiu pentru Click!

image
image
image
image
image
image
shakira jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
image png
image png
image png
cub marius elisei png
marina voica jpg
image
actualitate.net