#Exclusiv Click!

Anamaria Ferentz, răsfăț la SPA! Cum se menține artista într-o formă fizică de invidiat

23 octombrie 2024 15:47   Vedete românești

Timpul pare să nu treacă deloc peste Anamaria Ferentz. Cum se zice, după faptă și răsplată. Artista se răsfață  cum poate mai bine de când locuiește în America.

Muncește mult dar se și bucură de roadele pe care le culege. Pregătește un album pe care și-ar dori să-l lanseze cât de curând dar își face timp între sesiunile de studio să ajungă și la SPA dar și la sală.

În privința mâncării, Ferentz deja nu își mai face probleme pentru că este vegetariană iar silueta nu îi joacă feste deloc pentru că are un trup tras ca prin inel.

„Mă mai și răsfăț din când în când”

"Sunt ocupată dar mă mai și răsfăț din când în când după multă muncă, prin grija pe care o am față de mine, de corp, de spirit, față de toate, și anume, masaj, și de câte ori apuc, merg la SPA, aste este plăcerea mea numărul 1, după călătorii", ne-a mărturisit Anamaria Ferentz direct din America.

„Merg pe jos în fiecare zi, destul de mult”

Cântăreața este mereu în priză și mișcarea o caracterizează întotdeauna. 

"Mă întrețin ca de obicei, cu același program, încerc să fac sport cât de mult pot. Au fost și perioade în care nu am avut timp dar am reluat activitatea sportivă apoi. Merg pe jos în fiecare zi, destul de mult. Nu am o viață statică. Cea mai importantă este mișcarea, dar și sportul ca activitate fizică, pe lângă sală, în funcție de ce sporturi ne plac și ce pasiuni avem. Eu mai joc și tenis din când în când. La sală lucrez cu greutăți și e foarte important să faci aceste exerciții pentru că ajută mușchii, ajută la sănătate și mai fac orice fel de activitate cardio, yoga, alergat, mers în pas rapid pe teren înclinat, și, bineînțeles, am, așa cum știți deja, o alimentație sănătoasă", a mai completat vedeta care se pregătește anul viitor pentru nuntă cu logodnicul său, omul de afaceri american, Doug.

Pe plan muzical, Anamaria Ferentz pregătește noi piese și videoclipuri, ba chiar și un întreg album pe care plănuiește să îl lanseze anul viitor, chiar de Ziua Indrăgostiților, pe 14 februarie. Mai mult decât atât, artista mai are în plan și o vizită în România, poate chiar spre sfârșitul lunii decembrie.

"Mă pregătesc de noi videoclipuri, în decembrie, de ziua mea, lansez o nouă piesă de 'La mulți ani", dar până atunci, la sfârșitul lunii octombrie mai lansez altă piesă, iar pe 14 februarie, anul viitor, voi lansa albumul care este aproape gata. Mai pregătesc niște concerte pentru luna decembrie și îmi doresc să mai revin în România. Să vedem ce iese!", ne-a mai spus, în încheiere, Anamaria Ferentz.

A fost cerută în căsătorie pe 8 mai 2024

Anamaria Ferentz se căsătorește! Nici bine nu s-a întors în America din călătoria de aproape o lună de zile pe care a făcut-o în România anul acesta în luna mai, că a dat-o într-o altă petrecere. Iubitul ei, omul de afaceri american Doug, i-a pregătit atunci o surpriză, când și-a văzut iubita din nou acasă, lângă el. I-a cumpărat un frumos inel cu piatră bleo, prețioasă, și a cerut-o în căsătorie. Artista nu a stat pe gânduri și a spus "Da" imediat. Cei doi au o relație foarte frumoasă și sunt împreună de 3 ani de zile. Anamaria Ferentz este fericită și împlinită acum și își trăiește din plin visul american.

Mai multe