Anamaria Ferentz, road trip în Canada. „Eu și iubitul meu suntem la fel! Avem aceleași plăceri!"

#Exclusiv Click!

Anamaria Ferentz și viitorul ei soț, omul de afaceri american Doug, au plecat împreună într-un road trip pentru a explora împrejurimile așa că au ajuns în Canada.

Cei doi iubiți au petrecut  patru zile pe drumuri și s-au delectat cu toate frumusețile care le-au ieșit în cale. L-au luat cu ei și pe patrupedul vedetei, Supai, care a fost încântat să își însoțească stăpâna într-o escapadă în Canada.

„A fost un weekend road trip, am plecat cu mașina de acasă din Oregon și am zis să mai văd partea asta de țară pentru că nu am apucat încă să vizitez mare lucru de când stau în Oregon. Suntem tot timpul plecați sau ocupați. Eram fără copii și ne-am propus să experimentăm. Doug încearcă tot timpul să mă ia în călătorii dar eu la un moment dat sunt atât de obosită încât tot ce îmi doresc, atunci când nu e nimeni prin preajmă, este să mă bucur de natură și să stau relaxată acasă, să mă bucur de vară, ceea ce nu am apucat prea tare!", a început să ne povestească Ferentz care împreună cu viitorul ei soț au vizitat orașul Victoria, acolo unde s-au simțit extraordinar.

Ne-am dus pe coasta de Vest, în sus, spre Nord, spre Canada. E aproape Canada, noi am făcut 8 ore pe drum, cu mai multe opriri. Am fost și cu Supai, cățelul meu. Victoria e un oraș super, mi-a plăcut foarte mult, probabil și pentru că e mai pe stil european, are un vibe foarte fain, toată lumea veselă, ai ce să faci. Supai a fost atât de încântat! E un câine foarte amuzant! Dacă te duci într-o vacanță cu el vezi viață puțin altfel! Mă distrez foarte tare cu câinele ăsta! Toată lumea este invidioasă pe el pentru că sunt atașată de el. Mie îmi aduce o mare bucurie! Avem o conexiune foarte strânsă. Probabil și dacă aș fi avut alte animale odată cu el, aș fi fost la fel. Sunt foarte sensibilă la necuvântătoare", a mai spus artista care anul viitor va îmbrăca rochia de mireasă.

Se completează de minune cu viitorul soț american

Anamaria Ferentz și iubitul său care urmează să îi devină soț după ce a cerut-o în căsătorie anul acesta în luna mai atunci când artista s-a întors în America după vacanța de 3 săptămâni petrecută în România, sunt împreună de 4 ani și se înțeleg foarte bine.  Împărtășesc aceleași plăceri și le place să facă aceleași lucruri astfel încât se completează de minune reciproc.

„A fost superb în vacanță, chiar ne-am relaxat, Eu cu Doug suntem la fel! Avem aceleași plăceri,  uneori ne dorim aceleași chestii și atunci e chiar fain cu el în vacanță. El e mai stresat cu câinele, atunci când merge cu noi, nu e obișnuit. Pentru mine Supai e ca un copil, vreau să-l iau peste tot. A fost scurtă vacanță, am plecat de joi și ne-am întors duminică seară. Ne-am propus să mai repetăm chestia asta, să mergem cu mașina, America e frumoasă de descoperit cu mașina", ne-a mai mărturisit vedeta care trăiește de mai bine de 10 ani în America, devenind și cetățean american între timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net