Adina Halas a plecat cu toată familia în Canada și America. Care este motivul real al călătoriei

Adina Halas (43 de ani) plănuia de ceva timp o super vacanță pentru ea și familia ei, iar acum se află deja acolo unde și-a dorit. În luna mai, vedeta ne povestea că face planul pentru Canada și America, cu un scop precis.

„Abia aștept să plec în Canada, la nunta prietenei mele din liceu. Este cea mai bună prietenă a mea. A plecat acolo când era în clasa a zecea. Merg cu ai mei, vine și mama cu noi. Nunta este la jumătatea lunii iulie. Cu această ocazie voi trece și în State, nu am mai fost niciodată în America, culmea, așa că o să petrec și acolo câteva săptămâni de vacanță. O să vizităm New York, Washington și Ohio, câteva zile. Dată viitoare sper să reușim să ajungem și la Los Angeles și Florida”, ne-a mărturisit atunci, extrem de bucuroasă, Adina Halas. 

Zis și făcut, travel influencerul este deja peste ocean. Și-a început aventura la New York și deja acum se află în Canada, la nunta prietenei sale de-o viață. Atât ei cât și familiei sale îi place mult această aventură cu tot ce conține ea: fusul orar dat peste cap, cafea neagră, drumuri multe, oboseală, mâncare de toate felurile, aventură și multă adrenalină. Iar așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată cu plecările ei, Adina Halas realizează mereu un adevărat jurnal de vacanță.

Am plecat împreună cu familia mea într-una din cele mai așteptate aventuri. După o escală la Paris am zburat  către New York", și-a început povestea Adina Halas care a plecat în Canada și America împreună cu mama ei, fiul ei, Serghei, și cu soțul său, Lucian.

Scopul călătoriei este nunta din Canada a celei mai bune prietene ale sale și dacă tot s-a nimerit o vacanță la mare distanță de casă, Adina Halas și-a propus să meargă cu ai ei și în America, pentru câteva zile, acolo unde și-a făcut un itinerariu pe care și-l dorea.

Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei. 

„Deși nu am putut în urma zborului să dorm decât 5 ore, m-am odihnit foarte bine, paturile au fost senzaționale și după un mic dejun tipic american, am pornit la drum de dimineață către destinația care este motivul principal pentru care noi ne aflăm acum peste ocean și pe care am să vi-l dezvălui în zilele următoare. O surpriză plăcută a fost cafeaua pe care am băut-o la micul dejun, mai ales că eu beau cafeaua neagră, fără lapte, fără zahăr, fără alte adaosuri.

Am plecat din New York într-un road trip de câteva ore...Ne chinuia netul, s-a mâncat niste fast food... și iată și destinația către care ne îndreptăm și care stă la baza organizării acestei aventuri peste ocean. Este vorba despre nunta prietenei mele dintotdeauna, Ramona, este prietena mea de 30 de ani și va fi și în următoarele vieți așa că nu aș fi ratat acest eveniment pentru nimic în lume", a mai povestit travel influencerul  care abia așteaptă să viziteze tot ce și-a propus în America și să descopere fiecare loc aflat pe lista ei de călătorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sătul să i se tot adreseze întrebarea pe care nu mai vrea să o audă, și anume de ce a plecat din juriul emisiunii de la Antena 1, Mihai Bendeac a rupt tăcerea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare
serban huidu si mihai gainusa
banner cristina siscanu png
cub toma caragiu png
reese witherspoon gettyimages jpg
 Andreea Bălan (40 de ani) s-a liniștit și regăsit emoțional de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea (30 de ani)
taylor mega festivalul film venetia profimedia (1) jpg
foto vladuta lupau si olguta berbec jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net