Adina Halas își ține promisiunea față de fiul ei. Ce cadou impresionant îi face băiatului: „A venit cu un trandafir roșu…”

#Exclusiv Click!

Cum își răsfață fiul, Adina Halas, după ziua lui? Serghei a împlinit 12 ani, pe 27 septembrie, și pentru că familia frumoasei vedete se afla atunci într-o vacanță în Italia, și a venit vorba de Veneția, visul e pe cale să se împlinească începând de azi.

 Bloggerul de travel are călătoriile în sânge, lucru moștenit, se pare, și de fiul ei, care și-a dorit să viziteze Veneția, iar părinții săi i-au făcut cadou o scurtă escapadă într-unul din cele mai romantice locuri din lume.

Plecăm la Veneția într-un city break, cadou de ziua lui Serghei. A împlinit 12 ani când eram în vacanță la Cinque Terre, acum o lună, și vorbeam de Veneția. Ne-a spus că își dorește mult să o vadă, așa că am decis cu tatăl lui că acesta este un cadou potrivit, să îi oferim o astfel de experiență”, a început să ne povestească pentru Click, Adina Halas.

Nu a avut alte dorințe de ziua lui. Aceasta a fost. Nu știa că o să se întâmple și a fost surpriză, azi plecăm la Veneția. Acum o lună când el și-a exprimat dorința asta, noi eram în Italia. Mi s-a părut super potrivit că a făcut 12 ani și vrea să descopere lumea, mai ales că mă are pe mine în familie cu călătoriile. Nu a vrut altceva, probabil un mouse de gaming mai performant, pe care l-a primit”, a mai completat Adina Halas, care este o mămică destul de permisivă.

Ce restricții are fiul Adinei Halas

Atunci când vine vorba de restricții în ceea ce privește copilul, Adina Halas e de părere că nu îi impune fiului ei prea multe lucruri. Are un copil înțelegător și iubitor cu care se înțelege de minune, iar fiul ei știe cum să își răsplătească mama pentru educația pe care a primit-o acasă, așa că face mici gesturi care îi umplu inima de bucurie vedetei. Ieri i-a adus mamei sale un trandafir roșu și i-a mulțumit că este răbdătoare cu el.

Din partea mea are foarte multe restricții. Sunt de bun simț, pe care cred că le are orice părinte. Fără  jocuri în timpul săptămânii, jocuri în weekend, după ce își termină vineri orele. Ecrane restricționate la un anumit număr de ore. O oră de culcare în timpul școlii care trebuie să fie neapărat respectată. Țin foarte mult ca el să facă sport și face asta din fragedă pruncie, să zic așa, și tot alternează tipurile de sport. Mă bucur că îi place mișcarea. Toată perioada de vară a fost la înot, iar acum se va reîntoarce la judo. Nu trebuie să îl restricționez la mâncare și la dulce pentru că, din punctul ăsta de vedere, este un copil echilibrat și mă bucur că este așa și atunci nu avem discuții aici.

Mă întreabă tot timpul dacă e să își ia ceva. Îmi place să cred că ne înțelegem foarte bine, de multe ori, ca orice părinte, am senzația că sunt prea dură, în alte dăți am senzația că sunt prea permisivă. Cred că fiecare părinte trece prin toate stările astea, dar avem o relație strânsă. Sunt convinsă că el știe că se poate baza pe mine. Este un om foarte tandru, un tip foarte tandru și empatic, bun și drăguț. Chiar astăzi (n.r.: ieri) a venit cu un trandafir roșu. Avem o florărie lângă casă și a venit cu un trandafir roșu să îmi mulțumească că sunt o mamă răbdătoare cu el. Mi se pare wow să faci astfel de gesturi la 12 ani. E o legătură superbă între noi”, ne-a mărturisit Adina Halas despre relația pe care o are cu fiul ei de 12 ani.

Pentru bloggerul de travel, familia este pe primul plan și chiar dacă are un program încărcat, știe cum să își prioritizeze timpul.

Ca orice antreprenor și freelancer în România, timpul liber nu există. Pentru lucrurile importante, familia, poți să îți faci timp când ai nevoie de el. Îmi prioritizez tot ce ține de copil,  el este cel mai important întotdeauna, pe primul plan. În funcție de programul lui și de tot ce are el de făcut vin și celelalte responsabilități. Nu stau pe capul lui în fiecare zi atunci când face teme. Cred că cea mai mare calitate a mea este că am învățat să fiu organizată cu timpul”, a mai precizat Adina Halas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net