Adina Halas, urmărită în viață de cifra 13. S-a măritat pe 13, la ora 13, exact acum 13 ani. Picanterii din culisele căsniciei cu Lucian Hugeanu: „Uneori sunt ca un taifun!”

#Exclusiv Click!

Adina Halas și Lucian Hugeanu au bifat 13 de ani de căsnicie. Cum se înțeleg și care e mai tolerant, în momentele de criză, am aflat de la vedeta tv Adina Halas, din interviul acordat în exclusivitate pentru Click! Ne-a explicat și ce semnificație are pentru ea cifra 13, care o tot urmărește, încă din adolescență.

„Numărul 13 chiar m-a urmărit adesea în viață”

Adina Halas s-a măritat cu Lucian Hugeanu, în urmă cu 13 ani, pe 13 mai, la ora 13.00. Iar la mașină are tot numărul 13, care deja apare obsesiv în viața vedetei tv:

„Nu sunt deloc superstițioasă, numărul 13 chiar m-a urmărit adesea în viață, chiar am observat că lucrurile bune mi se întâmplă pe data de 13, că uneori semnez contracte, acte, în această zi. Și la mașină am numărul 13.

Apoi, din momentul în care am remarcat această oarecum coincidență, poveste, am început conștient să-mi aleg acest număr. Nu cred neapărat în numerologie și nici în horoscop, dar sunt convinsă că, undeva, totul este interconectat, că există un fir invizibil care leagă lucrurile. Numărul 13 chiar îmi aduce noroc”, spune, cu convingere, Adina Halas, exclusiv pentru Click!

„Lucian este drăguț și jucăuș cu mine”

Adina Halas ( 43 de ani) ne-a vorbit și despre relația cu soțul ei, Lucian Hugeanu, despre căsnicia lor ajunsă la 13 ani:

„După 13 ani, căsnicia este mai așezată, merge mult mai bine, decât în primii ani, și am constatat că e valabil în cazul tuturor, și asta pentru că, la început, nu îl cunoști pe celălalt la fel de bine.

Dar, după 13 ani, deja știi cum să negociezi, când să lași sau nu de la tine, cum să îi spui ce ai în minte, dar și să îi respecți limitele sau să sari gardul cu grație. Orice relație e mult mai așezată, după ani de zile, dacă ambii evoluează. El mă alintă în foarte multe feluri, tot timpul, este drăguț și jucăuș cu mine”.

Cum reacționează în momentele de criză?

Adina Halas ne-a mai dezvăluit și ce se întâmplă în momentele de criză, când ei nu cad de acord asupra unui lucru, deși situațiile sunt rare:

„Spiritele nu prea se încing între noi, extrem de rar, iar atunci eu sunt ca o furtună, ca un taifun, n-am răbdare în momentul respectiv și comunic ceva fără să mă fac bine înțeleasă. Dar, el nu prea mă ia în seamă, dacă mă vede așa.

Se întâmplă rar și nu țin supărare, dacă ne contrazicem pe o anumită situație și vrem să facem lucrurile diferite. În general, suntem pe aceeași linie, discutăm foarte mult”, a mai precizat Adina Halas, exclusiv pentru Click!

Adina Halas și soțul ei s-au serbat în Sardinia: „Sunt vrăjită de aerul boem!”

La 13 ani de la căsătorie, Adina și Lucian s-au serbat în Sardinia, unde au ales să petreacă o vacanță romantică. Cu acest prilej, Adina și-a afișat trupul impecabil, la plajă, declarându-se încântată de peisajele mirifice:

„Am ajuns în Sardinia pentru prima dată și sunt deja vrăjită de aerul boem al acestei insule mediteraneene a Italiei. Ne-am petrecut câteva ore la plaja Maria Pia, aflată la câțiva kilometri de inima orașului Alghero. Plaja are un aer retro chic, nisip alb, fin, este înconjurată de o pădure de conifere și are o intrare lină în apă, ceea ce o face ideală familiilor cu copii mici”, laudă Adina acest mic colț de Rai. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gabriela cristea facebook jpg
Banner Lora
Petru Șchiopul, domnul care a cedat tronul Moldovei pentru o țiitoare jpeg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net