S-a spart conducta cu vedete la plajă! Trucurile Adinei Halas pentru un abdomen plat! „M-am luptat cu dulciurile!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adina Halas, fostă vedetă TV, vlogger de succes, în prezent, ne dezvăluie, exclusiv pentru Click!, micile ei secrete, pentru a arăta impecabil la plajă. Iar, designerul Florin Burescu ne oferă sfaturi valoroase privind alegerea modelului costumului de baie, în funcție de înălțime, de mărimea bustului, dar și de destinația aleasă pentru petrecerea concediului de vară.

 Cum a slăbit Adina Halas? : „Aveam nevoie de o mână de fier!”

Adina Halas (43 de ani) are un trup de invidiat. Fosta vedetă de televiziune ne-a dezvăluit cum a reușit să scape de un număr impresionant de kilograme, într-un timp relativ scurt. 

„Eu lucrez cu un nutriționist, cu Carmen Barcan, aveam nevoie de o mână de fier, care să mă ajute să dau jos un număr impresionat de kilograme, ea m-a motivat. În ultimii ani, recunosc, am cam mâncat pe fond emoțional, am pierdut foarte mulți oameni dragi, și am simțit nevoia să compensez cu dulciuri, m-am luptat cu dulciurile. 

Ea mă ajută acum să-mi structurez mesele, să nu mai mănânc foarte târziu. Nu mănânc după ora 19.00, am foarte mare grijă la mesele de peste zi, sunt încă într-un program de slăbire. 

Nu sunt lucruri ușoare, ci care țin de disciplină, oricine poate să slăbească, la orice vârstă, și la 50 de ani”, a declarat Adina Halas, pentru Click!

image

Florin Burescu a analizat costumele de baie ale vedetelor. Unde greșește Carmen Brumă?! 

Designerul Florin Burescu a pus lupa pe vedetele care deja și-au etalat trupul superb, la plajă, pe toate meridianele. Este vorba despre Adina Halas, Carmen Brumă, Inna, Lidia Buble, Diana Munteanu și Loredana Groza. 

„Toate arată foarte bine, se vede că se îngrijesc. La Carmen Brumă aș dori să menționez că genul acesta de costum de baie, cu model, l-aș duce mai degrabă în zona de adolescență, potrivit pentru o vacanță în Cuba, în Hawaii. 

Pentru litoralul românesc, acest model este mult prea încărcat, cu prea multe printuri. Îmi place însă kimonoul Adinei Halas și al Loredanei Groza, sunt foarte frumoase. 

Chiar le recomand tuturor să aibă în vacanță un pareo, un kimono, pentru a-l pune când merg la cumpărături sau la masă, atunci când faceți o pauză de la plajă.

Îmi plac și costumele de baie alese de Inna, de Lidia Buble și de Diana Munteanu. Se poartă bikinii ridicați peste coapse, avantajează orice siluetă, dacă ai o talie mică”.

Florin Burescu: „Dacă aveți un bust generos, evitați volănașele și aplicațiile pe sutien”

Florin Burescu ne-a mai menționat și care sunt modelele de costume de baie ale acestui sezon estival. Trebuie însă ținut cont de mai mulți factori.

„În această vară, se poartă costumele de baie într-o culoare, din două piese, trebuie să însă să te și avantajeze, dar și costumele întregi, care dau senzația de înalțime, de lungime. 

Eu vă sfătuiesc însă să mergeți la plajă în costume de baie formate din două piese, ca să vă bronzați fără mari urme. Dacă aveți un bust generos, evitați volănașele și aplicațiile pe sutien”, a declarat Florin Burescu, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Raluca badulescu jpg
Banner Toma  Ioan Cosmin
anisia gafton colaj facebook jpg
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pe vremea când erau fericiți în vacanțe exotice jpeg
adela gina irina instagram jpg
marinela chelaru colaj captura video jpg
iulia albu fiica colaj instagram jpg
banner Ela Crăciun
image
actualitate.net
image
actualitate.net